Taimi

Suloinen Taimi etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 1-vuotias tyttökissa Taimi.

Kaunis oranssiturkkinen Taimi on toistaiseksi ollut arka ja pelokas. Taimi ei vielä ole hyväksynyt vain hyvää tarkoittavien ihmisten seuraa vaan on päivät kavereidensa kanssa piilossa mahdollisimman kaukana ihmisistä. Pieni ja lujatahtoinen Taimi ei siedä hetkeäkään häntä lähestyvää epäilyttävän oloista ihmistä. Taimi lähtee pinkoen karkuun, jos hän huomaa ihmisen lähestyvän. Omaan loppuelämän kotiin päästyään Taimi varmasti oppii kärsivällisyyden avulla luottamaan ihmisiin saadessaan kesyyntyä juuri omaan tahtiinsa ajan kanssa.

Taimi tarvitsee uudessa kodissa kissakaverin, josta saa tukea elämiseen ihmisten kanssa. Jos kissakaveria ei uudessa kodissa ole valmiina, Taimi voi muuttaa uuteen kotiin jonkun toisen Maukulan kissan kanssa. Erityisesti Taimi on nauttinut toisten nuorten kissojen seurasta kuten Pajun, jonka kanssa he saapuivat yhdessä Maukulaan tai Vaniljan, jonka kanssa he nukkuvat päiväunet samassa pesässä.

Taimi luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna. Taimia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Taimin luovutusmaksu on 200€.

Olisiko kotonasi paikka Taimille? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.