Temaki

Suloinen Temaki etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin 1,5-vuotias uskomattoman kaunis tyttökissa Temaki.

Temaki hurmaa kenet vain kauniilla isoilla silmillään ja herkällä katseellaan. Ihmisten seurassa Temaki on vielä varsin pelokas ja viihtyykin vielä pitkälti kissakavereidensa kyljessä turvallisissa piilopaikoissa mistä käsin ihmetellä ympäristön tapahtumia. Ymmärtäväisessä ja rauhallisessa kodissa Temaki tulee varmasti omassa tahdissaan kesyyntymään kuitenkin ongelmitta. Temakin tulevan ihmisen tulee kuitenkin varautua siihen, että aran kissan luottamuksen voittamiseksi tulee tehdä töitä ja se vie oman aikansa. Upean Temakin rakkauden ansaitseminen on kuitenkin sen väärtiä.

Kissasosiaalisen Temakin kesyyntymiselle tekisi hyvää oma reipas kissakaveri, josta saada tukea ja turvaa. Mikäli Temakin uudessa kodissa ei sopivaa kaveria jo ennestään ole, voisi Temaki muuttaa yhdessä Maukulasta löytyvän hänelle mieluisan kissakaverin kanssa.

Temaki luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Temakia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Mikäli juuri sinun elämässäsi olisi Temakin kokoinen aukko, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.