Terva

Suloinen Terva  etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 7kk ikäinen tyttökissa Terva.

Terva ei vielä ymmärrä ihmisiä. Ihmisen lähestyessä Terva sähähtää ja sinkoaa karkuun. Terva on usein kiipeilypuussa tarkkailen ympäristöä. Vaikka Terva ei ole vielä täysin ihmisen konseptia ymmärtänyt ja selkeästi sitä jännittää, hän varmasti myös kotiin päästyään reipastuu nopeasti nuoruuden innokkuutensa vuoksi.

Uudessa kodissa Tervan rohkaistumista edistää kissakaveri, jonka esimerkillä Terva voi oppia ihmisten kanssa elämistä. Terva voi myös muuttaa kotiin jonkun Maukulan kissan kanssa, sillä hän on hyvin sosiaalinen nuori neiti ja tulee toimeen oikeastaan kenen tahansa karvaisen, maukuvan ja nelijalkaisen yksilön kanssa.

Terva luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Alle 1-vuotiaan kissan luovutusmaksu on 250 €.

Onko sinulla aikaa ja ymmärrystä Tervalle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.