Tiikki

Suloinen Tiikki etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin vuoden vanha kollipoika Tiikki.

Tiikki on majaillut sijaiskodissa tovin. Vaikka aluksi kaikki oli uutta ja jännittävää, niin Tiikki oli alusta lähtien hyvin lempeä lähestyttävä muutamasta suhisevasta äänimerkistä huolimatta. Leppoisaa kotielämää sijaiskodissa viettäessään Tiikistä on kuoriutunut rapsutuksia rakastava ja seurallinen komistus, joka on enemmän kuin valmis löytämään oman perheensä.

Tiikki omaa myös huikeat metsästäjän taidot, joita harjoittaa mieluiten palloradan palloa mätkien. Tulevasta kodista Tiikki toivookin kissakaverin lisäksi pallorataa, jotta voi pitää yllä tätä opittua taitoa. Tiikki on kuitenkin valmis tyytymään myös muihin leluihin, kunhan uusi koti on valmis ottamaan hänet loppuelämän ystäväksi.

Tiikki luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Voisiko Tiikki olla uusi perheenjäsenesi? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme