Tiktok

Suloinen Tiktok etsii omaa kotia!

Tiktok on todellakin nimensä mukainen kissa: häntä kelpaisi katsella loputtomiin, niin suloinen tämä mustavalkoinen, pitkäturkkinen 4-vuotias tyttökissa on!

Tiktok oli alkuun Maukulassa lähes pelkästään huhupuheissa kulkenut mysteeri, niin hyvin hän onnistui piiloutumaan ihmisten katseilta. Aika on kuitenkin tehnyt Tiktokille hyvää ja nykyään hänet näkee päivittäin touhuilemassa omia tärkeitä kissa-askareitaan. Tiktok on rauhallinen tyyppi, joka nautiskelee pääasiassa elämän rennommista puolista eikä hötkyile enää turhia, onhan hän jo aikuiseen ikään ehtinyt hieno neiti. Oman kodin rauhassa Tiktok todennäköisesti kukoistaa paremmin kuin vauhdikkaassa kissaporukassa.

Kun Tiktok ajan kanssa oppii luottamaan ihmiseen ja hyväksymään kosketusta, hänet olisi hyvä totuttaa turkin harjaukseen, sillä pitkäturkkinen kissa vaatii aina erityistä huolenpitoa.

Tiktokille toisten kissojen seura on tärkeää, joten uudessa kodissa täytyy olla Tiktokille joko Maukulasta adoptoitava tai kotona ennestään asustava kissakaveri. Tiktok tulee hyvin toimeen toisten rauhallisten kissojen kanssa, pennuille hänestä tuskin on vapaapainikaveriksi.

Tiktok luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisitko kiinnostunut tarjoamaan prinsessa Tiktokille kodin? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.