Tintti

Suloinen Tintti etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii 1-vuotias pikkuruinen tyttökissa Tintti.

Tintti on Maukulassa ollessaan rohkaistunut huomattavasti. Kehitys varmasti jatkuu, kun Tintti pääsee omaan kotiin. Aiemmin pelokkaan ja piiloissa lymyilevän Tintin voi nykyään nähdä leikkimässä leluhiirillä sekä palloilla ja makoilemassa rennosti kyljellään auringonvalossa. Tintti ei kuitenkaan vielä ymmärrä silitysten päälle, mutta varmasti leikin ja ruuan avulla hänet voi pikkuhiljaa houkutella tekemään lähempää tuttavuutta ihmisiin.

Tintti tulee erinomaisesti toimeen toisten kissojen kanssa, joten uudessa kodissaan hän tarvitsee kissakaverin leikkeihin ja unikavereiksi. Jos uudessa kodissa ei ole valmiiksi kissaa, Tintti voi myös muuttaa uuteen kotiin yhdessä jonkun toisen Maukulan kissan kanssa.

Tintti luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko leikkisä ja utelias Tintti sopiva kissa sinun perheeseesi? Lähetä meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hänelle tarjoaisit.

HUOM! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.