Tyyne

Suloinen Tyyne etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii 2-vuotias tyttökissa, söpönaama Tyyne.

Tyyne on vielä ujo neito, hän pysyttelee enimmäkseen piilossa turvallisissa koloissa. Hän vaikuttaa kuitenkin kiltiltä ja lempeältä vaikka onkin vielä epäluuloinen ihmisiä kohtaan. Tyyne on toistaiseksi ollut mieluummin omissa oloissaan, mutta tilanteen ollessa sopivan rauhallinen hän on myös hakeutunut luottohoitajan läheisyyteen hengailemaan. Ruokansa suhteen Tyyne on valikoiva, joten omassa kodissa on hyvä perehtyä maistuvan ruuan löytämiseen.

Olisiko sinulla tarjota Tyynelle lempeä koti? Tyyneä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, tarvittaessa hän voi ottaa kissakamun Maukulasta mukaan. Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Tyyne luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Tyyneä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.