Tyyne

Suloinen Tyyne etsii omaa kotia!

Kotia etsii upea noin parivuotias tyttökissa Tyyne.

Tyyne saapui Maukulaan yhdessä pentujensa Mikko-Liisan ja Marja-Pekan kanssa. Nyt Tyynen pentujen kotiuduttua olisi myös hänen aikansa löytää oma loppuelämänsä ihminen.

Tyynestä on mahdotonta olla pitämättä. Herkkäkatseinen ja lempeä Tyyne on ollut saapumisestaan lähtien kiitollisen oloinen siitä, että saa olla nyt ihmisten turvallisessa ja hellässä huomassa. Kaunista Tyyneä saa hänen omilla ehdoillaan silitellä, eikä Tyyne enää juurikaan säikähdä ihmisten läheisyyttäkään. Oikeassa loppuelämän kodissa tulee Tyynestä varmasti ajan kanssa kuoriutumaan henkilökuntansa loppumatonta palvontaa vaativa seurakissa.

Herkkä Tyyne kaipaisi uudessa kodissaan kaverikseen myös toisen kissan, joka ei kuitenkaan olisi turhan dominoiva tai päällekäyvä pienelle Tyynelle. Vaihtoehtoisesti Tyyne voisi muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän hänelle mieluisan kissakaverin kanssa.

Tyyne luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Tyyneä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Olisiko sinun elämässäsi ihanan Tyynen kokoinen aukko? Ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.