Udon

Suloinen Udon etsii omaa kotia!

Saanko esitellä Udonin? Tässä on Udon, noin vuoden ikäinen sievä kissaneiti.

Udonilla on kaunis musta otsatukka, joka luo hänen kasvoilleen persoonallisuutta. Udonin omasta persoonasta ei vielä toistaiseksi tiedetä kovin paljoa, sillä Udon on ollut vielä aika ujo. Udon viihtyy katseilta piiloissa ja puuhailee omiaan kun epäilyttävät kaksijalkaiset ovat poistuneet paikalta. Udonille maistuu ruoka, joten ruuan ja herkkujen avulla voi kasvattaa luottamusta tulevassa kodissa. Ajan myötä Udonin persoona tulee varmasti esiin, kunhan alkujännityksestään pääsee.

Udon varmasti hyötyisi rohkeamman kissakaverin seurasta loppuelämän kodissaan. Udon voisi muuttaa myös yhdessä jonkun toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.
Udon luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota söpölle Udonille rakastava ja myötätuntoinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.