Unna

Suloinen Unna etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin parivuotias tyttökissa Unna.

Unna on vielä arka ja kaikki ihmisten tekeminen pelottaa häntä kovasti. Onneksi Unna saa turvaa kissakavereista, joiden kanssa viettääkin paljon aikaa yhteisessä kasassa.

Omalta kodiltaan Unna toivoisi ennen kaikkea ymmärrystä; vaikka hän ei olekaan se kaikista rohkein ja saattaa hyvinkin sähistä tai antaa pienen läppäisyn, mikäli häntä lähestytään liian reippaasti, hänkin haaveilee omasta kodista samalla tavalla kuin kesymmät lajitoverinsa. Mikäli uudessa kodissa olisi jo kesympi kissakaveri näyttämässä Unnalle mallia, tämä voisi rohkaista häntä entisestään.

Unna luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, leikattuna ja FIV/FeLV-testattuna. Unnaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200€.
Haluaisitko antaa aralle Unnalle rakastavan kodin ja mahdollisuuden rakentaa luottamusta rauhassa? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaiseen kotiin Unna luoksesi pääsisi.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.