Vaahtera (ja laatikko)

Suloinen Vaahtera etsii omaa kotia laatikkonsa kanssa!

Omaa kotia etsivät n. 2-vuotias Vaahtera ja tuntemattomaan ikään ehtinyt Laatikko.

Nämä kaksi kaverusta elävät tiiviisti yhdessä; kun Vaahteraa pelottaa, Laatikko tarjoaa turvaa. Kun Vaahteralle iskee päiväuniaika, Laatikko on touhuissa aina mukana. Maukulaan saapuessaan Vaahtera ja Laatikko olivat niin erottamaton parivaljakko, että Vaahtera saapui Laatikon sisällä; suuaukkoon oli vaan kiristetty kuormaliinoilla kantokopan ovi. Ystävyys on siis kestänyt jo yhden muutonkin.

Päivät parivaljakolla sujuvat perin rennoissa merkeissä siestaa viettäen ja rennosti nokosia ottaen. Ruoka-aika ja hiekkalaatikkoasiat ovat oikeastaan ainoat hetket, kun nämä kaksi rakastavaista erottautuvat toisistaan. Ihmisen lähestyessä Vaahtera ja Laatikko maastoutuvat kuin yhdeksi ja matala murahtelu kaikuu Laatikon jykevässä rungossa. Toisiin kissoihin parivaljakko ei ole vielä täysin kunnolla päässyt tutustumaan, mutta Vaahteran salaisissa toiveissa olisi löytää mukava lajitoveri, jonka kanssa voisi jakaa Laatikon salat.

Vaahtera luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Laatikko luovutetaan huolellisesti desinfioituna samaan kotiin. Vaahteraa ei luovuteta ainoaksi kissaksi, eikä vapaana ulkoilevaksi. Vaahteran (ja Laatikon yhteinen) luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota tälle sydämet sulattavalle parivaljakolle rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit heille tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.