Väinämöinen

Vaka vanha Väinämöinen etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 1-vuotias harmaaturkkinen kolli Väinämöinen

Väinämöinen on komea kolli, joka viettää päivänsä toisten kissojen kanssa hengaillen ja ruokaa ahmien hyvällä ruokahalulla. Toisten kissojen seurassa Väinämöinen on rauhallinen tarkkailija, joka makoilee rennosti kyljellään elämästä nauttien.

Lähestyvä ihminen saa Väinämöisen valppaaksi. Väinämöisestä ihmiset ovat epäilyttäviä ja ne saisivat pysyä mahdollisimman kaukana hänestä. Hän ilmaisee epäluulonsa sähinällä, jos ihminen tulee liian lähelle. Väinämöinen tarvitsee ymmärtäväisen ja rauhallisen kodin, jotta hän voisi rentoutuu myös ihmisten seurassa ja oppisi luottamaan ihmisiin. Hänen hyvän ruokahalunsa takia erityisesti ruoka-aikaan Väinämöiseen kannattaa yrittää luoda suhdetta.
Väinämöinen tulee erittäin hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, joten hän tarvitsee uudessa kodissaan kissakaverin. Maukulasta löytyy Väinämöiselle tuttuja kavereita, joista jonkun kanssa hän voi muuttaa yhteiseen kotiin.

Väinämöinen luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla ymmärrystä ja aikaa Väinämöiselle? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.