Vellamo

Suloinen Vellamo etsii omaa kotia!

Lempeää loppuelämän kotia etsii noin 1-vuotias kissaneito Vellamo.

Tulleessaan Maukulaan Vellamo piiloutui ihmiskatseilta, mutta nyt Vellamo on jo rohkaistunut niin paljon, että hänet näkee jo näkyvilläkin. Vellamoa pääsee silittämäänkin, jos oikein rauhallisesti lähestyy, vaikkei vielä oikein ymmärräkään silitysten päälle. Rauhallisessa ympäristössä hänestä varmasti kuoriutuu kyltymätön rapsutusten vastaanottaja.

Ruoka maistuu Vellamolle hyvin ja herkut tulevat olemaan varmasti yksi tie tämän mussukan sydämeen. Myös muiden kissojen seura on Vellamolle mieleen. Omassa kodissa tulisi siis olla kissakaveri tai vaihtoehtoisesti hän voisi muuttaa omaan kotiin jonkun Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Vellamo luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Vellamoa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko juuri sinulla tarjota turvallinen koti Vellamolle? Jos ihastuit tähän söpöläiseen, olethan yhteydessä meihin osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.