Vieno

Suloinen Vieno etsii omaa kotia!

Omaa kärsivällistä kohtia etsii n. 2-vuotias suloinen tyttökissa Vieno.

Vieno viettää aikaansa suojaisissa pesissä. Vieno on toistaiseksi ollut päättäväisesti sitä mieltä, että ihmisten on syytä pitää häneen kunnioittava välimatka. Mielipiteensä hän ilmaisee sähähdyksella ja kevyellä tassun huitaisulla. Arvelemme kuitenkin että ajan kanssa ja positiivisia kohtaamisia lisäämällä Vienokin huomaa että emme me kaksijalkaiset niin kamalia ole.

Vienon uudessa kodissa olisi hyvä olla rohkeampi kissakaveri näyttämässä mallia ihmisten kanssa elämiseen ja Vienon omilla ihmisillä kärsivällisyyttä hänen tahdissa etenemiseen lähestymisen suhteen. Maukulasta löytyy myös kissavereita kanssamuuttajiksi tarvittaessa.

Vieno luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Vienoa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota Vienolle sopiva koti? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.