Viherpippuri

Suloinen Viherpippuri etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 2-vuotias tyttökissa Viherpippuri.

Viherpippuri vielä epäilee jännittäviä ihmisiä, mutta päivä päivältä yhä useammin hänen uteliaisuutensa voittaa tämän koko ajan pienemmäksi muuttuvan epäilyksen. Aluksi Viherpippuri vietti aikansa omissa oloissaan, jos ihmisiä oli paikalla. Nykyään hän ei joka kerta piiloudukaan ihmisten saapuessa. Tuovathan nämä oudot ihmiset ruokaa, joka Viherpippurille maistuukin erinomaisesti. Viherpippuri on kiinnostunut seuraamaan, kun toiset kissat leikkivät ihmisen kanssa leluhuiskulla. Joskus Viherpippuri on itsekin rohkaistunut hieman osallistumaan näihin leikkeihin.

Viherpippuri on selkeästi saanut tukea rohkaistumisessaan hänen kissakavereilta, jotka ovat Viherpippuria rohkeampia. Varmasti Viherpippuri reipastuu vielä entisestään, kunhan uudessa kodissa hänellä on reipas kissa kaverinaan. Jos uudesta kodista ei vielä löydy kaveria Viherpippurille, hän voi muuttaa omaan kotiin toisen Maukulan kissan kanssa.

Viherpippuri luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/Felv-testattuna ja madotettuna. Viherpippuria ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Yhden kissan luovutusmaksu on 200 €.

Onko Viherpippuri sopiva kissa sinun perheeseesi? Jos kiinnostuit Viherpippurista, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa https://www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.