Viki ja Pyltsi

Hurmaava kissapariskunta etsii omaa kotia!

Rakastavaa yhteistä loppuelämän kotia etsivät 6-vuotias pariskunta tyttökissa Viki ja poikakissa Pyltsi.

Hauskalla naamakuvioinnilla varustettu suloinen Viki ja komea Pyltsi ovat sijaiskodissa asuessaan rohkaistuneet merkittävästi. Molempien lempipuuhia ovat ihmisten puuhien tarkkailu ja toisinaan jopa ihmisten kanssa torkutut yhteiset päiväunet. Pariskunnan seura on toisilleen hyvin tärkeää ja nämä kaksi löytyvätkin usein toisiaan puskemasta. Parivaljakosta hieman reippaamman Vikin esimerkki on myös toiminut Pyltsiä rohkaisevana tekijänä.

Ihastuttava Pyltsi on toistaiseksi vielä hieman ihmisarka, mutta hakee jo välillä kuitenkin omilla ehdoillaan ihmiskontaktia tutuilta henkilöiltä sopivan välimatkan päästä. Muutoin nameille perso Pyltsi ottaa elämässä varsin rennosti ja tulee varmasti oman aikansa otettuaan kesyyntymään vielä entistä enemmän. Pyltsi löytyykin nykyään jo usein lepäilemästä reippaasti ihmisten seurassa tai seikkailemasta rauhallisin askelin ympäri sijaiskotia.

Veikeä Viki taas lähestyy jo tuttua ihmistä ilman huolen häivää, etenkin jos tarjolla on herkkuja. Vikin kovaääninen kehräys onkin jo vakiintunut ääni sijaiskodissa. Viki on jopa itsevarmana ottanut esimerkiksi sijaiskodin pöydän omakseen ja paheksuen ilmaisee katseellaan mielipiteensä, jos ihminen kehtaa yrittää ottaa tilan käyttöönsä. Vikin luottamuksen ansainneet ihmiset saavat häntä nykyään jopa silitellä. Oman aikansa saadessaan, tulee Viki varmasti kesyyntymään vielä entisestään.

Koska tämä parivaljakko on kuitenkin vielä hieman arahko, etsivät he kotia, jossa ei olisi turhaa melua ja melskettä esimerkiksi muiden lemmikkien tai lasten takia. Heidän loppuelämän kotinsa saakin heistä ihanan ja palvottavan silmäterän elämäänsä.

Viki ja Pyltsi luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Vikiä ja Pyltsiä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Pariskunnan luovutusmaksu on 350 euroa. Voisiko tämä ihana parivaljakko olla juuri sinun elämäsi valo? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit heille tarjota.