Vili

Valloittava Vili etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin viisivuotias ihana uroskissa Vili.

Vili on nyt jo kohtalaisen reipas rapsutuksista nauttiva isokokoinen poika. Tällä hurmurilla ei varmasti tulekaan olemaan vaikeuksia kotiutua loppuelämän kotiinsa, kunhan paikka on oikeanlainen. Vili etsii itselleen kotia, jossa ymmärrettäisiin vielä vähän aikaa täysin kesyyntyäkseen vaativan kissan tarpeita ja osattaisiin antaa Vilin edetä omaan tahtiinsa. Hellällä hoivalla ja kärsivällisyydellä Vilistä tuleekin varmasti muotoutumaan itsevarma seurakissa.

Vilin uudessa kodissa olisi suotavaa olla hänelle kissasosiaalinen kaveri tueksi ja turvaksi uuteen elämään. Vaihtoehtoisesti Vili voisi muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Vili luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Viliä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Jos Vili voisi olla juuri sinun elämäsi kissa, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.