Yoda

Voimakastahtoinen Yoda etsii omaa kotia!

Kotia etsii ponteva, persoonallinen ja voimakastahtoinen 2-3v kolli Yoda. Isokokoinen Yoda on aktiivinen kaveri, joka pitää leikkimisestä, kiipeilystä ja mistä tahansa, mitä voi syödä.

Omalta kodiltaan Yoda tulee vaatimaan paljon aikaa, rakkautta ja tahtoa, jotta herra saadaan siihen pisteeseen, jossa häntä voi kutsua kesyksi. Ihminen on Yodan mielestä hurjan pelottava, ja hän kertoo hyvin suorasanaisesti, jos/kun ihmisen toiminta ei häntä miellytä. Feromonihaihdutin ja herkut ovat kuitenkin jo lyhyessä ajassa tehneet tehtävänsä ja rauhallisessa ympäristössä Yoda saattaakin lösähtää lattialle rentoon asentoon ja seurailla, mitä kummallista ihminen vieressä mahtaakaan puuhastella. Yodan kesyyntymistä nopeuttaisi koti, jossa ympäristö olisi kaikin puolin rauhallinen ja josta hänelle löytyisi kaveriksi hieman kesympi kissa näyttämään, miten paljon helpommin niitä herkkuja saakaan tarjolle, kun keskittyy hurmaamaan ihmistä murisemisen sijasta.

Yodan kodin etsintää hankaloittaa se, että Yoda on testattu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että Yodan pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa Yodalle kaverin.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Yoda voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Yoda voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Yodasta ja FIVistä.

Yoda luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Yodaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi, FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Yodan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Yodalle rauhallinen ja ymmärtävä koti, jossa hän saisi rakkautta arkuudestaan ja sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Yoda pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com . Ennen yhteydenottoa luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ .