Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Kimmo

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-4 vuotias musta komistus Kimmo. Toistaiseksi Kimmo pelkää ihmisiä ja tekee nopeasti lopun liian läheisistä tuttavuudenhieronnoista. Eteenpäin on kuitenkin menty, eläinlääkärissä päästiin käymään mallikkaasti ja joskus herra uskaltautuu jopa makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.

Kimmo on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Parhaassa tilanteessa Kimmon uudesta kodista löytyisi kissakaveri, jolta voisi oppia, että ihmiset ovat oikeastaan aika kivoja.

Kimmoa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kimmo on madotettu, leikattu, rokotettu (kolmois + rabies), fiv/felv-testattu ja sirutettu. Kimmon luovutusmaksu on 200€.

Kimmo
Kimmo

Ruusa

Pentujensa kanssa sijaiskodissa asustava kaunis Ruusa etsii omaa kotia.

Ruusa (2v) on vielä ujo ja saattaa vähän jopa sähähtää, mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuu leikkisäksi ja valloittavaksi persoonaksi!

Huomioithan, että Ruusa asustaa sijaiskodissa Vesilahdella ja kissan tapaaminen tapahtuu siellä. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille osoitteeseen sallaj.rintamaki@gmail.com

Ruusaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Ruusa luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna ja rokotettuna. Ruusa on myös fiv/felv-testattu ja fiv positiiviseksi todettu.

Ruusan luovutusmaksu on 200€.

Ruusa
Ruusa

Kakkis

Nuori neitokainen Kakkis etsii omaa kotia! Kakkis (n. 7kk) on uudessa seurassa vielä arka mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuu leikkisäksi ja valloittavaksi persoonaksi! Kakkis oli jo kertaalleen äitinsä Ruusan kanssa kotiaetsivissä, mutta fiv- ja felv- testitulosten tultua todettiin että molemmista on tehtävä oma ilmoitus.

Huomioithan, että Kakkis asuu sijaiskodissa Vesilahdella ja kissan tapaaminen tapahtuu siellä. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille osoitteeseen sallaj.rintamaki@gmail.com.

Kakkista ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi. Kakkis luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.

Kakkiksen luovutusmaksu on 250€. Huom! Kuva on muutaman kuukauden vanha, joten Kakkis on nykyään jo isompi.

Kakkis (n. 2kk ikäisenä)
Kakkis (n. 2kk ikäisenä)

Aatu

Pentuna emonsa Ruusan ja sisarustensa kanssa Maukulaan saapunut Aatu (n. 7 kk) on aktiivinen nuoriherra, jolla riittää energiaa vaikka mihin. Erityisen hyvin toimeen Aatu tulee veljensä Täplän kanssa, joka jaksaa varmasti painia veikan kanssa niin, että huonekalujen tuhoaminen tylsyyden vuoksi jää minimiin. Mikäli sopivaa kaveria Aatulle ei kodista valmiiksi löydy, voisi Täplä lähteä mukaan!


Aatu asuu perheensä kanssa Vesilahdella sijaiskodissa, jossa herran tapaaminen livenä onnistuu. Aatua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille sallaj.rintamaki@gmail.com

Aatu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna fiv/felv-testattuna ja rokotettuna. Aatun luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä Täplän kanssa herrat lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)

Täplä

Täplä (n. 7 kk) on lähes yhtä touhukas kuin veljensä Aatu. Aatun tavoin nuoriherra tarvitsee aktiivisen kissakaverin seurakseen.

Täplä asuu myös Vesilahdella sijaiskodissa, jossa häneen pääsee tutustumaan tarkemmin. Yhteydenotot sallaj.rintamaki@gmail.com . Täplää ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Täplä luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.  Täplän luovutusmaksu om 250€, mutta yhdessä Aatun kanssa herrat lähtisivät kimppadiilinä 450€.

Täplä (n. 2 kk ikäisenä)
Täplä (n. 2 kk ikäisenä)

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Nestori

Sijaiskodissa 21.7. syntynyt Nestori on viidestä pennusta kookkain nuoriherra. Nestori on muiden pentujen tapaan vilkas, kiltti ja täysin kesy nuorukainen, joka ottaisi mielellään uuteen kotiin leikkikaveriksi jonkin sisaruksistaan.

Nestoria ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Nestori on luovutushetkellä leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Nestorin luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä toisen sisaruksen kanssa pennut lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.

Mikäli kiinnostuit Nestorista, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nestori
Nestori

Pesonen

Kotia etsivä 1,5-vuotias Pesonen on komea kiiltäväturkkinen nuorimies. Pesonen ujostelee vielä ihmisiä, mutta uskaltautuu silti viettämään aikaansa ihmisten läheisyydessä.


Pesonen tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja sopii myös pennun/nuoren kissan leikkikaveriksi. Pesosta ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Pesosen kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta. Pesonen on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Pesosen luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Pesonen
Pesonen

Inkeri

Kotia etsii arviolta 2-4-vuotias, mitä sympaattisimman naaman omaava Inkeri. Toistaiseksi Inkeri pelkää ihmisiä eikä arvosta lähestymisyrityksiä, mutta uskaltautuu nykyään kuitenkin jo makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.


Täyttä varmuutta siitä, tuleeko Inkeri toimeen muiden kissojen kanssa ei ole, koska hän odottaa vielä yläkertaan pääsyä - mutta suurella todennäköisyydellä tulee. Jos näin on, niin Inkeriä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Inkeri on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Inkerin luovutusmaksu on 200€.

Mikäli kiinnostuit Inkeristä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Inkeri
Inkeri

Hemuli

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias hurmaava showmies Hemuli. Toistaiseksi Hemuli vielä ujostelee ihmisen kosketusta, mutta on kesyyntynyt valtavin harppauksin ja hengaileekin nykyään rennosti ihmisten läsnäollessa.


Hemuli on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Hemulia ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Hemulin kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Hemuli on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Hemulin luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Hemulista, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Hemuli
Hemuli

Sukka

Nuori neitokainen Sukka etsii omaa kotia! Arviolta pian puolivuotias Sukka asustaa Kissakahvila Purnauskiksessa ja kissan tapaaminen tapahtuu siellä. Sukka on vielä varautunut ja paikoin arka ihmisten lähettyvillä eikä arvosta hänelle epämieluisia tilanteita kuten kantokoppaan laittamista, mutta osaa myös rentoutua sopivan tilanteen tullen. Sukka on tottunut vilkkaaseen elämänmenoon kahvilassa asuessaan.

Sukka tulee toimeen erilaisten kissojen kanssa, eikä häntä luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Sukka luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna ja rokotettuna.

Sukan luovutusmaksu on 250€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Sukka
Sukka

Nikita

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-vuotias pienikokoinen kaunotar Nikita.

Nikita on ollut alkujaan hyvinkin arka, mutta sijaiskodissa Nikitasta on lyhyessä ajassa kuoriutunut luonteeltaan leikkisä ja seurallinen kissa. Kosketusta Nikita edelleen pelkää, mutta muuten hakeutuu paljon tutun ihmisen lähelle ja seuraa uteliaana ihmisen puuhia. Nikita myös juttelee paljon erityisesti silloin, kun kokee ettei saa riittävästi huomiota.

Nikitan lempipuuhaa on ihmisen kanssa leikkiminen ja Nikita jahtaakin sulkalelua hengästymiseen asti. Myös lintuvideoiden katsominen ja raakaruoka ovat neidille mieleen.

Nikitan tutustuttaminen toisiin sijaiskodin kissoihin on vielä kesken, mutta ensivaikutelman perusteella Nikita voisi tulla toimeen ja hyötyä toisesta kissakaverista. Nikitaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Nikita on madotettu, leikattu, rokotettu, sirutettu ja fiv/felv-testattu.

Nikitan luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nikita
Nikita