Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Pesonen

Kotia etsivä 1,5-vuotias Pesonen on komea kiiltäväturkkinen nuorimies. Pesonen ujostelee vielä ihmisiä, mutta uskaltautuu silti viettämään aikaansa ihmisten läheisyydessä.


Pesonen tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja sopii myös pennun/nuoren kissan leikkikaveriksi. Pesosta ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Pesosen kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta. Pesonen on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Pesosen luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Pesonen
Pesonen

Inkeri

Kotia etsii arviolta 2-4-vuotias, mitä sympaattisimman naaman omaava Inkeri. Toistaiseksi Inkeri pelkää ihmisiä eikä arvosta lähestymisyrityksiä, mutta uskaltautuu nykyään kuitenkin jo makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.


Inkeriä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Inkeri on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Inkerin luovutusmaksu on 200€.

Mikäli kiinnostuit Inkeristä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Inkeri
Inkeri

Nikita

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-vuotias pienikokoinen kaunotar Nikita.

Nikita on ollut alkujaan hyvinkin arka, mutta sijaiskodissa Nikitasta on lyhyessä ajassa kuoriutunut luonteeltaan leikkisä ja seurallinen kissa. Kosketusta Nikita edelleen pelkää, mutta muuten hakeutuu paljon tutun ihmisen lähelle ja seuraa uteliaana ihmisen puuhia. Nikita myös juttelee paljon erityisesti silloin, kun kokee ettei saa riittävästi huomiota.

Nikitan lempipuuhaa on ihmisen kanssa leikkiminen ja Nikita jahtaakin sulkalelua hengästymiseen asti. Myös lintuvideoiden katsominen ja raakaruoka ovat neidille mieleen.

Nikitaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Nikita on madotettu, leikattu, rokotettu, sirutettu ja fiv/felv-testattu.

Nikitan luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nikita
Nikita

Wiktor ja Rudolf

Yhteistä kotia etsivät arviolta noin 3-vuotiaat kodinvaihtajakaverukset Wiktor ja Rudolf. Herrat ovat hyvin varautuneita kolleja, jotka jännittävät ihmisiä vielä. He etsivät rauhallista kotia ja kissakaveria, joka auttaisi kesyyntymisessä. Kumpikin tykkäävät herkuista, joten niiden avulla heidän kanssaan on mahdollista päästä tekemään lähempää tuttavuutta.

Wiktoria ja Rudolfia ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Heidät on madotettu, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Hampaissa ei eläinlääkärin arvion mukaan ole akuuttia hoidettavaa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Herrojen luovutusmaksu on 350€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Wiktor
Wiktor
Rudolf
Rudolf

Lili

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias Lili. Neiti on vielä arka, mutta on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Lilin uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Liliä yhteiseloon ihmisen kanssa.

Liliä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi.

Lili on madotettu, rokotettu, leikattu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Huhtikuun alkupuolella neiti käy vielä mutkan hammaslääkärissä ja siitä toivuttuaan olisi valmis muuttamaan omaan kotiin.

Lilin luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lili
Lili

Elsa

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias Elsa. Elsa on vielä jokseenkin arka, mutta on pikkuhiljaa alkanut viihtyä ihmisten ilmoilla ja kaikista tutuimmat ihmiset ovat häntä päässeet silittämäänkin. Ruoka-aikana neiti uskaltautuu toisinaan puskemaan hoitajiansa ja osoittaa tyytyväisyyttään kehräten ja petiään tarpoen.

Täyttä varmuutta siitä, tuleeko Elsa toimeen muiden kissojen kanssa ei ole, koska tutustuttaminen toisiin Maukulan kissoihin on vielä kesken. Suurella todennäköisyydellä kuitenkin tulee, koska on meille tullut populaatiosta jossa tottunut muiden kissojen läsnäoloon - ja selkeästi sitä kaipaa. Eli Elsaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi.

Elsa on madotettu, rokotettu, leikattu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Elsan luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Elsa
Elsa