Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Kimmo

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-4 vuotias musta komistus Kimmo. Toistaiseksi Kimmo pelkää ihmisiä ja tekee nopeasti lopun liian läheisistä tuttavuudenhieronnoista. Eteenpäin on kuitenkin menty, eläinlääkärissä päästiin käymään mallikkaasti ja joskus herra uskaltautuu jopa makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.

Kimmo on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Parhaassa tilanteessa Kimmon uudesta kodista löytyisi kissakaveri, jolta voisi oppia, että ihmiset ovat oikeastaan aika kivoja.

Kimmoa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kimmo on madotettu, leikattu, rokotettu (kolmois + rabies), fiv/felv-testattu ja sirutettu. Kimmon luovutusmaksu on 200€.

Kimmo
Kimmo

Kakkis

Nuori neitokainen Kakkis etsii omaa kotia! Kakkis (n. 10 kk) on uudessa seurassa vielä arka mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuu leikkisäksi ja valloittavaksi persoonaksi!

Kakkis on tottunut muihin kissoihin ja asusteleekin Maukulassa yhdessä veljiensä kanssa.

Kakkista ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi. Kakkis luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.

Kakkiksen luovutusmaksu on 250€.

Kakkis
Kakkis

Aatu

Pentuna emonsa Ruusan ja sisarustensa kanssa Maukulaan saapunut Aatu (n. 10 kk) on aktiivinen nuoriherra, jolla riittää energiaa vaikka mihin. Erityisen hyvin toimeen Aatu tulee veljensä Täplän kanssa, joka jaksaa varmasti painia veikan kanssa niin, että huonekalujen tuhoaminen tylsyyden vuoksi jää minimiin. Mikäli sopivaa kaveria Aatulle ei kodista valmiiksi löydy, voisi Täplä lähteä mukaan!


Aatua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Aatu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna fiv/felv-testattuna ja rokotettuna. Aatun luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä Täplän kanssa herrat lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.
Aatu
Aatu

Täplä

Täplä (n. 10 kk) on lähes yhtä touhukas kuin veljensä Aatu. Aatun tavoin nuoriherra tarvitsee aktiivisen kissakaverin seurakseen.

Täplä luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.  Täplän luovutusmaksu om 250€, mutta yhdessä Aatun kanssa herrat lähtisivät kimppadiilinä 450€.

Täplä
Täplä

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Pesonen

Kotia etsivä 1,5-vuotias Pesonen on komea kiiltäväturkkinen nuorimies. Pesonen ujostelee vielä ihmisiä, mutta uskaltautuu silti viettämään aikaansa ihmisten läheisyydessä.


Pesonen tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja sopii myös pennun/nuoren kissan leikkikaveriksi. Pesosta ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Pesosen kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta. Pesonen on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Pesosen luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Pesonen
Pesonen

Inkeri

Kotia etsii arviolta 2-4-vuotias, mitä sympaattisimman naaman omaava Inkeri. Toistaiseksi Inkeri pelkää ihmisiä eikä arvosta lähestymisyrityksiä, mutta uskaltautuu nykyään kuitenkin jo makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.


Täyttä varmuutta siitä, tuleeko Inkeri toimeen muiden kissojen kanssa ei ole, koska hän odottaa vielä yläkertaan pääsyä - mutta suurella todennäköisyydellä tulee. Jos näin on, niin Inkeriä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Inkeri on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Inkerin luovutusmaksu on 200€.

Mikäli kiinnostuit Inkeristä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Inkeri
Inkeri

Nikita

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-vuotias pienikokoinen kaunotar Nikita.

Nikita on ollut alkujaan hyvinkin arka, mutta sijaiskodissa Nikitasta on lyhyessä ajassa kuoriutunut luonteeltaan leikkisä ja seurallinen kissa. Kosketusta Nikita edelleen pelkää, mutta muuten hakeutuu paljon tutun ihmisen lähelle ja seuraa uteliaana ihmisen puuhia. Nikita myös juttelee paljon erityisesti silloin, kun kokee ettei saa riittävästi huomiota.

Nikitan lempipuuhaa on ihmisen kanssa leikkiminen ja Nikita jahtaakin sulkalelua hengästymiseen asti. Myös lintuvideoiden katsominen ja raakaruoka ovat neidille mieleen.

Nikitan tutustuttaminen toisiin sijaiskodin kissoihin on vielä kesken, mutta ensivaikutelman perusteella Nikita voisi tulla toimeen ja hyötyä toisesta kissakaverista. Nikitaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Nikita on madotettu, leikattu, rokotettu, sirutettu ja fiv/felv-testattu.

Nikitan luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nikita
Nikita

Samu

Omaa loppuelämän kotiaan etsii 9-vuotias seniori Samu. Samu on rauhallinen herrasmies, joka rakastaa ihmisen läsnäoloa ja kosketusta. Maukulassa Samun lempipuuhaksi on muodostunut toimiston ikkunasta ulos katseleminen omassa rauhassa.

Samu on nautiskellut elämästään ainoana kissana ja mielellään olisi omistajan jakamattoman huomion kohde uudessakin kodissa. Samua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Samu on madotettu, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain. Pientä nivelten kulumaa on aiemmin lääkärin toimesta todettu, mutta toistaiseksi se ei aiheuta toimenpiteitä.

Samun luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Samu
Samu

Haisuli ja Nipsu

Yhteistä kotia etsivät arviolta 6-7kk ikäiset oletetut veljekset Haisuli ja Nipsu. Näillä pojilla riittää virtaa, eikä tylsää päivää takuulla tule. Pojat saattavat vielä toisinaan ujostella ihmisen kosketusta, mutta usein uteliaisuus voittaa ja sopivan hetken tullen he antautuvat siliteltäviksi.

Haisulia ja Nipsua ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.
Pojat luovutetaan molemmat madotettuina, rokotettuina, leikattuina, sirutettuina ja fiv/felv-testattuina.

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 450€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Haisuli
Haisuli
Nipsu
Nipsu

Wiktor ja Rudolf

Yhteistä kotia etsivät arviolta noin 3-vuotiaat kodinvaihtajakaverukset Wiktor ja Rudolf. Herrat ovat hyvin varautuneita kolleja, jotka jännittävät ihmisiä vielä. He etsivät rauhallista kotia ja kissakaveria, joka auttaisi kesyyntymisessä. Kumpikin tykkäävät herkuista, joten niiden avulla heidän kanssaan on mahdollista päästä tekemään lähempää tuttavuutta.

Wiktoria ja Rudolfia ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Heidät on madotettu, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Hampaissa ei eläinlääkärin arvion mukaan ole akuuttia hoidettavaa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Herrojen luovutusmaksu on 350€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Wiktor
Wiktor
Rudolf
Rudolf

Pastelli

Omaa kotiaan etsii pian 5kk täyttävä Pastelli-tyttönen. Pastelli sisaruksineen syntyi sijaiskodissa ja on tottunut käsittelyyn jo pienestä pitäen. Viimeiset pari kuukautta nelikko on asustanut Kissakahvila Purnauskiksessa, joten vilkkaaseen elämänmenoon ovat takuulla tottuneet.

Pastellia ei luovuteta ainoaksi kissaksi, yksinään seniori-ikäisen kissan kaveriksi, eikä vapaasti ulkoilevaksi. Pastelli voisi mielellään muuttaa uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Pastelli on luovutushetkellä madotettu, rokotettu, leikattu ja sirutettu. Fiv- ja felv-testejä ei ole otettu Pastellin nuoren iän vuoksi, mutta emo Kerttuli on testattu ja negatiiviseksi todettu.

Pastellin luovutusmaksu on 250€ ja yhdessä sisaruksensa kanssa 450€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com. Kotihaastattelut pyritään pitämään helmikuun aikana tai viimeistään maaliskuun alussa.

Pastelli
Pastelli

Miukuli

Omaa kotiaan etsii pian 5kk täyttävä Miukuli-kaunokainen. Miukuli sisaruksineen syntyi sijaiskodissa ja on tottunut käsittelyyn jo pienestä pitäen. Viimeiset pari kuukautta nelikko on asustanut Kissakahvila Purnauskiksessa, joten vilkkaaseen elämänmenoon ovat takuulla tottuneet.


Miukulia ei luovuteta ainoaksi kissaksi, yksinään seniori-ikäisen kissan kaveriksi, eikä vapaasti ulkoilevaksi. Miukuli voisi mielellään muuttaa uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.


Miukuli on luovutushetkellä madotettu, rokotettu, leikattu ja sirutettu. Fiv- ja felv-testejä ei ole otettu Miukulin nuoren iän vuoksi, mutta emo Kerttuli on testattu ja negatiiviseksi todettu.

Miukulin luovutusmaksu on 250€ ja yhdessä sisaruksensa kanssa 450€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com. Kotihaastattelut pyritään pitämään helmikuun aikana tai viimeistään maaliskuun alussa.

Miukuli
Miukuli

Hättä

Kotia etsii pian 5kk täyttävä Hättä-neitonen. Hättä sisaruksineen syntyi sijaiskodissa ja on tottunut käsittelyyn jo pienestä pitäen. Viimeiset pari kuukautta nelikko on asustanut Kissakahvila Purnauskiksessa, joten vilkkaaseen elämänmenoon ovat takuulla tottuneet.

Hättää ei luovuteta ainoaksi kissaksi, yksinään seniori-ikäisen kissan kaveriksi, eikä vapaasti ulkoilevaksi. Hättä voisi mielellään muuttaa uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Hättä on luovutushetkellä madotettu, rokotettu, leikattu ja sirutettu. Fiv- ja felv-testejä ei ole otettu Hätän nuoren iän vuoksi, mutta emo Kerttuli on testattu ja negatiiviseksi todettu.

Hätän luovutusmaksu on 250€ ja yhdessä sisaruksensa kanssa 450€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com. Kotihaastattelut pyritään pitämään helmikuun aikana tai viimeistään maaliskuun alussa.

Hättä
Hättä

Punkku

Kotia etsii pian 5kk täyttävä Punkku, pentueen ainoa poika. Punkku sisaruksineen syntyi sijaiskodissa ja on tottunut käsittelyyn jo pienestä pitäen. Viimeiset pari kuukautta nelikko on asustanut Kissakahvila Purnauskiksessa, joten vilkkaaseen elämänmenoon ovat takuulla tottuneet. Tällä viikarilla riittää virtaa ja tuo varmasti mukanaan säpinää uuteen kotiin!


Punkkua ei luovuteta ainoaksi kissaksi, yksinään seniori-ikäisen kissan kaveriksi, eikä vapaasti ulkoilevaksi. Punkku voisi mielellään muuttaa uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Punkku on luovutushetkellä madotettu, rokotettu, leikattu ja sirutettu. Fiv- ja felv-testejä ei ole otettu Punkun nuoren iän vuoksi, mutta emo Kerttuli on testattu ja negatiiviseksi todettu.

Punkun luovutusmaksu on 250€ ja yhdessä sisaruksensa kanssa 450€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com. Kotihaastattelut pyritään pitämään helmikuun aikana tai viimeistään maaliskuun alussa.

Punkku
Punkku