Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Kimmo

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-4 vuotias musta komistus Kimmo. Toistaiseksi Kimmo pelkää ihmisiä ja tekee nopeasti lopun liian läheisistä tuttavuudenhieronnoista. Eteenpäin on kuitenkin menty, eläinlääkärissä päästiin käymään mallikkaasti ja joskus herra uskaltautuu jopa makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.

Kimmo on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Parhaassa tilanteessa Kimmon uudesta kodista löytyisi kissakaveri, jolta voisi oppia, että ihmiset ovat oikeastaan aika kivoja.

Kimmoa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kimmo on madotettu, leikattu, rokotettu (kolmois + rabies), fiv/felv-testattu ja sirutettu. Kimmon luovutusmaksu on 200€.

Kimmo
Kimmo

Ruusa

Pentujensa kanssa sijaiskodissa asustava kaunis Ruusa etsii omaa kotia.

Ruusa (2v) on vielä ujo ja saattaa vähän jopa sähähtää, mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuu leikkisäksi ja valloittavaksi persoonaksi!

Huomioithan, että Ruusa asustaa sijaiskodissa Vesilahdella ja kissan tapaaminen tapahtuu siellä. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille osoitteeseen sallaj.rintamaki@gmail.com

Ruusaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Ruusa luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna ja rokotettuna. Ruusa on myös fiv/felv-testattu ja fiv positiiviseksi todettu.

Ruusan luovutusmaksu on 200€.

Ruusa
Ruusa

Kakkis

Nuori neitokainen Kakkis etsii omaa kotia! Kakkis (n. 7kk) on uudessa seurassa vielä arka mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuu leikkisäksi ja valloittavaksi persoonaksi! Kakkis oli jo kertaalleen äitinsä Ruusan kanssa kotiaetsivissä, mutta fiv- ja felv- testitulosten tultua todettiin että molemmista on tehtävä oma ilmoitus.

Huomioithan, että Kakkis asuu sijaiskodissa Vesilahdella ja kissan tapaaminen tapahtuu siellä. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille osoitteeseen sallaj.rintamaki@gmail.com.

Kakkista ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi. Kakkis luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.

Kakkiksen luovutusmaksu on 250€. Huom! Kuva on muutaman kuukauden vanha, joten Kakkis on nykyään jo isompi.

Kakkis (n. 2kk ikäisenä)
Kakkis (n. 2kk ikäisenä)

Aatu

Pentuna emonsa Ruusan ja sisarustensa kanssa Maukulaan saapunut Aatu (n. 7 kk) on aktiivinen nuoriherra, jolla riittää energiaa vaikka mihin. Erityisen hyvin toimeen Aatu tulee veljensä Täplän kanssa, joka jaksaa varmasti painia veikan kanssa niin, että huonekalujen tuhoaminen tylsyyden vuoksi jää minimiin. Mikäli sopivaa kaveria Aatulle ei kodista valmiiksi löydy, voisi Täplä lähteä mukaan!


Aatu asuu perheensä kanssa Vesilahdella sijaiskodissa, jossa herran tapaaminen livenä onnistuu. Aatua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille sallaj.rintamaki@gmail.com

Aatu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna fiv/felv-testattuna ja rokotettuna. Aatun luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä Täplän kanssa herrat lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)

Täplä

Täplä (n. 7 kk) on lähes yhtä touhukas kuin veljensä Aatu. Aatun tavoin nuoriherra tarvitsee aktiivisen kissakaverin seurakseen.

Täplä asuu myös Vesilahdella sijaiskodissa, jossa häneen pääsee tutustumaan tarkemmin. Yhteydenotot sallaj.rintamaki@gmail.com . Täplää ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Täplä luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, fiv/felv-testattuna ja rokotettuna.  Täplän luovutusmaksu om 250€, mutta yhdessä Aatun kanssa herrat lähtisivät kimppadiilinä 450€.

Täplä (n. 2 kk ikäisenä)
Täplä (n. 2 kk ikäisenä)

Morris ja Milou

Hurmaavat kodinvaihtajat Morris 2v. ja Milou 1v. etsivät yhteistä omaa kotia. Molemmat ovat kilttejä ja nauttivat kovasti rapsutteluista. Poikia ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

Morris ja Milou luovutetaan molemmat madotettuina, leikattuina, rokotettuina ja sirutettuina.

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 350€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Morris
Morris
Milou
Milou

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Haisuli ja Nipsu

Yhteistä kotia etsivät arviolta 4-5kk ikäiset oletetut veljekset Haisuli ja Nipsu. Näillä pojilla riittää virtaa, eikä tylsää päivää takuulla tule. Pojat saattavat vielä toisinaan ujostella ihmisen kosketusta, mutta usein uteliaisuus voittaa ja sopivan hetken tullen he antautuvat siliteltäviksi.

Haisulia ja Nipsua ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.
Pojat luovutetaan molemmat madotettuina, rokotettuina, leikattuina ja sirutettuina.

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 450€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Haisuli
Haisuli
Nipsu
Nipsu

Nuppu

Sijaiskodissa 21.7 syntynyt Nuppu on viisikon ainoa neitokainen. Nuppu muuttaisi mielellään uuteen kotiin jonkin sisaruksensa kanssa.

Nuppua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Nuppu on luovutushetkellä leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Nupun luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä toisen sisaruksen kanssa pennut lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.

Mikäli kiinnostuit Nupusta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nuppu
Nuppu

Nero

Sijaiskodissa 21.7. syntynyt Nero on viisikon toiseksi kookkain hurmuri. Nero on muiden pentujen tapaan vilkas, kiltti ja täysin kesy nuorukainen, joka ottaisi mielellään uuteen kotiin leikkikaveriksi jonkin sisaruksistaan.

Neroa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Nero on luovutushetkellä leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Nerolla on herpesviruksen aiheuttama keratiitti (silmän sarveiskalvon tulehdus), joka ei kuitenkaan vaadi tällä hetkellä muuta hoitoa, kuin kostutustippoja.

Neron luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä toisen sisaruksen kanssa pennut lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.

Mikäli kiinnostuit Nerosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nero
Nero

Noel

Sijaiskodissa 21.7. syntynyt Noel on viisikon ainoa lyhytkarvainen pentu. Noel on muiden pentujen tapaan vilkas, kiltti ja täysin kesy nuorukainen, joka ottaisi mielellään uuteen kotiin leikkikaveriksi jonkin sisaruksistaan.

Noelia ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Noel on luovutushetkellä leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Noelilla on herpesviruksen aiheuttama keratiitti (silmän sarveiskalvon tulehdus), joka ei kuitenkaan vaadi tällä hetkellä muuta hoitoa, kuin kostutustippoja.

Noelin luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä toisen sisaruksen kanssa pennut lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.

Mikäli kiinnostuit Noelista, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Noel
Noel

Noki

Sijaiskodissa 21.7. syntynyt Noki on viisikon erikoisimman värinen komistus. Noki on muiden pentujen tapaan vilkas, kiltti ja täysin kesy nuorukainen, joka ottaisi mielellään uuteen kotiin leikkikaveriksi jonkin sisaruksistaan.

Nokia ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Nokin on luovutushetkellä leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu. Nokilla on herpesviruksen aiheuttama keratiitti (silmän sarveiskalvon tulehdus), joka ei kuitenkaan vaadi tällä hetkellä muuta hoitoa, kuin kostutustippoja.

Nokin luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä toisen sisaruksen kanssa pennut lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.

Mikäli kiinnostuit Nokista, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Noki
Noki

Nestori

Sijaiskodissa 21.7. syntynyt Nestori on viidestä pennusta kookkain nuoriherra. Nestori on muiden pentujen tapaan vilkas, kiltti ja täysin kesy nuorukainen, joka ottaisi mielellään uuteen kotiin leikkikaveriksi jonkin sisaruksistaan.

Nestoria ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, eikä ainoaksi kissaksi. Nestori on luovutushetkellä leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Nestorin luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä toisen sisaruksen kanssa pennut lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.

Mikäli kiinnostuit Nestorista, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nestori
Nestori

Pesonen

Kotia etsivä 1,5-vuotias Pesonen on komea kiiltäväturkkinen nuorimies. Pesonen ujostelee vielä ihmisiä, mutta uskaltautuu silti viettämään aikaansa ihmisten läheisyydessä.


Pesonen tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja sopii myös pennun/nuoren kissan leikkikaveriksi. Pesosta ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Pesosen kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta. Pesonen on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Pesosen luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Pesonen
Pesonen

Inkeri

Kotia etsii arviolta 2-4-vuotias, mitä sympaattisimman naaman omaava Inkeri. Toistaiseksi Inkeri pelkää ihmisiä eikä arvosta lähestymisyrityksiä, mutta uskaltautuu nykyään kuitenkin jo makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.


Täyttä varmuutta siitä, tuleeko Inkeri toimeen muiden kissojen kanssa ei ole, koska hän odottaa vielä yläkertaan pääsyä - mutta suurella todennäköisyydellä tulee. Jos näin on, niin Inkeriä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Inkeri on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Inkerin luovutusmaksu on 200€.

Mikäli kiinnostuit Inkeristä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Inkeri
Inkeri

Hemuli

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias hurmaava showmies Hemuli. Toistaiseksi Hemuli vielä ujostelee ihmisen kosketusta, mutta on kesyyntynyt valtavin harppauksin ja hengaileekin nykyään rennosti ihmisten läsnäollessa.


Hemuli on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Hemulia ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Hemulin kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Hemuli on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Hemulin luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Hemulista, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Hemuli
Hemuli