Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Kimmo

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-4 vuotias musta komistus Kimmo. Toistaiseksi Kimmo pelkää ihmisiä ja tekee nopeasti lopun liian läheisistä tuttavuudenhieronnoista. Eteenpäin on kuitenkin menty, eläinlääkärissä päästiin käymään mallikkaasti ja joskus herra uskaltautuu jopa makoilemaan oman majansa ulkopuolella ihmisen läsnäolosta huolimatta.

Kimmo on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen. Parhaassa tilanteessa Kimmon uudesta kodista löytyisi kissakaveri, jolta voisi oppia, että ihmiset ovat oikeastaan aika kivoja.

Kimmoa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kimmo on madotettu, leikattu, rokotettu (kolmois + rabies), fiv/felv-testattu ja sirutettu. Kimmon luovutusmaksu on 200€.

Kimmo
Kimmo

Ruusa ja Kakkis

Äiti ja tytär - Ruusa ja Kakkis etsivät omaa kotia! Perheen pojat ovat villejä ja pärjäävät varmasti omissa kodeissaan yksin uusien kissakaverien kanssa, mutta rauhallisempi Kakkis kaipaa paljon äitiään, joten yhteinen koti olisi parivaljakolle paras paikka.


Kakkis (n. 5kk) ja Ruusa (2v) ovat uudessa seurassa arkoja ja Ruusa saattaa vähän jopa sähähtää, mutta tutustuessaan ihmisiin paljastuvat molemmat leikkisiksi ja valoittaviksi persooniksi! Huomioithan, että Kakkis ja Ruusa asustavat sijaiskodissa Vesilahdella ja kissojen tapaaminen tapahtuu siellä. Ruusaa ja Kakkista ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille osoitteeseen sallaj.rintamaki@gmail.com

Molemmat luovutetaan madotettuina, sirutettuina, leikattuina ja rokotettuina. Ruusa on fiv-positiivinen. Pennut fiv/felv-testataan ennen luovutusta.

 

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 400€.
Ruusa
Ruusa
Kakkis (n. 2 kk ikäisenä)
Kakkis (n. 2 kk ikäisenä)

Aatu

Pentuna emonsa Ruusan ja sisarustensa kanssa Maukulaan saapunut Aatu (5kk) on aktiivinen nuoriherra, jolla riittää energiaa vaikka mihin. Erityisen hyvin toimeen Aatu tulee veljensä Täplän kanssa, joka jaksaa varmasti painia veikan kanssa niin, että huonekalujen tuhoaminen tylsyyden vuoksi jää minimiin. Mikäli sopivaa kaveria Aatulle ei kodista valmiiksi löydy, voisi Täplä lähteä mukaan!


Aatu asuu perheensä kanssa Vesilahdella sijaiskodissa, jossa herran tapaaminen livenä onnistuu. Aatua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kotitiedustelua voi laittaa suoraan sijaiskodille sallaj.rintamaki@gmail.com

Aatu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna ja rokotettuna. Aatu tullaan fiv/felv-testaamaan ennen luovutusta, sillä Ruusa-emo todettiin fiv-positiiviseksi. Aatun luovutusmaksu on 250€, mutta yhdessä Täplän kanssa herrat lähtisivät uuteen kotiin 450€:lla.
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)
Aatu (n. 2 kk ikäisenä)

Täplä

Täplä (5kk) on lähes yhtä touhukas kuin veljensä Aatu. Aatun tavoin nuoriherra tarvitsee aktiivisen kissakaverin seurakseen.

Täplä asuu myös Vesilahdella sijaiskodissa, jossa häneen pääsee tutustumaan tarkemmin. Yhteydenotot sallaj.rintamaki@gmail.com . Täplää ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Täplä luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna ja rokotettuna. Täplä tullaan fiv/felv-testaamaan ennen luovutusta, sillä Ruusa-emo todettiin fiv-positiiviseksi. Täplän luovutusmaksu om 250€, mutta yhdessä Aatun kanssa herrat lähtisivät kimppadiilinä 450€.

Täplä (n. 2 kk ikäisenä)
Täplä (n. 2 kk ikäisenä)

Morris ja Milou

Hurmaavat kodinvaihtajat Morris 2v. ja Milou 1v. etsivät yhteistä omaa kotia. Molemmat ovat kilttejä ja nauttivat kovasti rapsutteluista. Poikia ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

Morris ja Milou luovutetaan molemmat madotettuina, leikattuina, rokotettuina ja sirutettuina.

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 350€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Morris
Morris
Milou
Milou

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Nöpö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 3-5-vuotias kaunotar Nöpö. Nöpö on kiltti ja seurallinen neitonen, joka ei saa tarpeekseen hellyydestä.

Nöpö on tottunut toisiin kissoihin ja tulee niiden kanssa toimeen, mutta lajitoveri ei ole välttämätön kissan luonteen vuoksi. Nöpöä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Nöpö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Nöpön luovutusmaksu on 200€.

Mikäli kiinnostuit Nöpöstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Nöpö
Nöpö

Haisuli ja Nipsu

Yhteistä kotia etsivät arviolta 4-5kk ikäiset oletetut veljekset Haisuli ja Nipsu. Näillä pojilla riittää virtaa, eikä tylsää päivää takuulla tule. Pojat saattavat vielä toisinaan ujostella ihmisen kosketusta, mutta usein uteliaisuus voittaa ja sopivan hetken tullen he antautuvat siliteltäviksi.

Haisulia ja Nipsua ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.
Pojat luovutetaan molemmat madotettuina, rokotettuina, leikattuina ja sirutettuina.

Heidän luovutusmaksunsa on yhteensä 450€. Mikäli kiinnostuit kaksikosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Haisuli
Haisuli
Nipsu
Nipsu