Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Mörkö

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 4-7-vuotias Mörkö-rouva. Mörkö on vielä arka, mutta tutuimmat hoitorinkiläiset ovat päässeet jo vähän läheisempiin tunnelmiin rouvan kanssa.

Mörkö on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Parhaassa tilanteessa Mörkön uudesta kodista löytyisi rohkeampi kissakaveri, joka voisi opastaa Mörköä yhteiseloon ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista ei löydy valmiiksi kissakaveria, voi Mörkön kaveriksi myös adoptoida toisen kissan Maukulasta.

Mörköä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Mörkö on madotettu, leikattu, rokotettu, fiv/felv-testattu ja sirutettu. Hampaat ovat kunnossa, mutta tarkastus olisi hyvä suorittaa vuosittain.

Mörkön luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit Mörköstä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Mörkö
Mörkö

Lili

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias Lili. Neiti on leikkisä, tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja kaipaakin lajitoverin seuraa.


Sijaiskodissa Lili asustaa Elsan kanssa, jonka kanssa sopivat mainiosti yhteen. Lili on kesyyntynyt hyvin ja käsittely onnistuu hyvin esimerkiksi lääkärissäkin.


Rapsutuksia neiti ottaa vastaan mielellään.

Liliä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Lili on madotettu, rokotettu, leikattu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Lilin luovutusmaksu on 200€ tai yhdessä Elsan kanssa 350€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lili
Lili

Elsa

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias Elsa. Elsa on kesyyntynyt hyvin ja käsittely onnistuu hyvin esimerkiksi lääkärissäkin. Rapsutuksia neiti ottaa vastaan mielellään ja innostuu usein ruoka-aikana puskemaan hoitajaansa ja osoittaa tyytyväisyyttään kehräten ja tarpoen.

Elsa on leikkisä, tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Sijaiskodissa Elsa asustaa Lilin kanssa, jonka kanssa sopivat mainiosti yhteen.

Elsaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Elsa on madotettu, rokotettu, leikattu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Elsan luovutusmaksu on 200€ tai yhdessä Lilin kanssa 350€. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Elsa
Elsa

Risto

Kotia etsii arviolta 2-3 vuotias nuoriherra Risto. Risto on kesyyntynyt oikein hyvin ja ottaakin jo erittäin mielellään vastaan rapsutuksia ja herkkuja kädestä. Luonteeltaan Risto on rauhallinen ja tarvitsee välillä omaa tilaa, mutta hän viihtyy myös hyvin muiden kissojen kanssa. Erityisen hyvin Risto tulee toimiin kotia etsivän Reipas-kissan kanssa.

Risto luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna, leikattuna ja fiv/felv-testattuna. Ristoa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Riston luovutusmaksu on 200€, mutta yhdessä Reippaan kanssa pojat lähtisivät yhteiseen kotiin yhteensä 350€. Mikäli kiinnostuit Ristosta, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Risto
Risto

Roope ja Ruuti

Uutta yhteistä kotia etsivät kodinvaihtajat Roope (14v) ja Ruuti (15v). Molemmat ovat sylikissoja, jotka rakastavat huomiota ja rapsutuksia. Molemmilla on hyviä kokemusta pienistäkin lapsista, Roopella lisäksi myös koirista.

Roopella on jonkun verran ylipainoa ja hänelle on aloitettu laihdutusohjelma, jota uuden kodin toivotaan noudattavan. Roopella on myös ylipainosta johtuvaa nivelkulumaa, jonka vuoksi painon pudottaminen on erityisen tärkeää. Ruuti on normaalikokoinen ja terveeksi todettu.

Molemmat on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Kaksikkoa ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Luovutusmaksu pariskunnasta on yhteensä 350€. Mikäli sinun luotasi löytyisi rakastava koti tälle ihastuttavalle pariskunnalle, olethan yhteydessä maukula@maukula.com.

Ruuti
Ruuti
Roope
Roope

Tytsy

9 -vuotias tyttökissa Tytsy etsii itselleen uutta kotia.
Tytsy on asunut nykyisessä kodissaan kahdeksan vuoden ajan. Parhaan kissakaverin poismenon ja perheeseen syntyneen lapsen takia elämä on muuttunut hyvin stressaavaksi.

Tytsy on perusluonteeltaan arka. Ei anna koskea/silittää saatika ottaa kiinni. Mutta nauttii leikkimisestä ja ulkohäkissä oleskelusta. Vaatii kovaäänisesti herkkuja, jos ei niitä ole hetkeen saanut ja hengaa yhteisissä tiloissa sopivan matkan päässä.

Tytsy etsii itselleen rauhallista kotia, jossa ei olisi lapsia ja elo muutenkin harmonista. On tottunut koiraan, joka jättää kissat rauhaan. Ulkoilumahdollisuus häkissä ja/tai verkotetulla parvekkeella on ehdoton sekä rauhalliset kissakaverit ovat Tytsyn mieleen.

Tytsy on leikattu, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Tytsyn luovutusmaksu on 200 e.

Yhteydenotot:
leenahnousiainen@gmail.com

Tytsy
Tytsy