Kotia etsivät kissat

Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Tytsy

9 -vuotias tyttökissa Tytsy etsii itselleen uutta kotia.
Tytsy on asunut nykyisessä kodissaan kahdeksan vuoden ajan. Parhaan kissakaverin poismenon ja perheeseen syntyneen lapsen takia elämä on muuttunut hyvin stressaavaksi.

Tytsy on perusluonteeltaan arka. Ei anna koskea/silittää saatika ottaa kiinni. Mutta nauttii leikkimisestä ja ulkohäkissä oleskelusta. Vaatii kovaäänisesti herkkuja, jos ei niitä ole hetkeen saanut ja hengaa yhteisissä tiloissa sopivan matkan päässä.

Tytsy etsii itselleen rauhallista kotia, jossa ei olisi lapsia ja elo muutenkin harmonista. On tottunut koiraan, joka jättää kissat rauhaan. Ulkoilumahdollisuus häkissä ja/tai verkotetulla parvekkeella on ehdoton sekä rauhalliset kissakaverit ovat Tytsyn mieleen.

Tytsy on leikattu, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Tytsyn luovutusmaksu on 200 €. Mikäli kiinnostuit Tytsystä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Tytsystä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/tytsy/ 

Tytsy
Tytsy

Misu ja Väiski

Misu ja Väiski etsivät omaa yhteistä kotia. Misulla ja Väiskillä on historiaa jo pitkältä ajalta ja siksi heidät luovutetaankin vain yhteiseen kotiin.

Misu on arviolta 9-vuotias. Misu kaipaa rauhallista ympäristöä ja perheen joka ymmärtää häntä. Misun luottamuksen saaminen vaatii kärsivällisyyttä ja rakkautta, mutta ajan kanssa hänestä saa kyllä ymmärtävän ja luotettavan kumppanin. Misu syö hyvin ja on sisäsiisti.

Väiski 13 v on luonnon helmassa elänyt ja kasvanut kissaherra. Hänkin kaipaa rauhallista ympäristöä ja ymmärtäväisiä ihmisiä eikä oma sohvannurkkakaan pahitteeksi olisi. Väiski arvostaa laadukasta ruokaa ja ottaa vastaan ihmisen kosketuksen.

Misu ja Väiski on molemmat rokotettu, sirutettu, leikattu, madotettu ja fiv/felv-testattu negatiiviseksi. Heitä ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi kissoiksi, mutta turvallisesti aidattu tarha olisi aina plussaa. Yhteishinta pariskunnasta on 350€. Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä maukula@maukula.com

Lisää kuvia Misusta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/misu/ 

Lisää kuvia Väiskistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/viski/ 


Misu
Misu
Väiski
Väiski

Siiri

Kotia etsii noin 4-vuotias Siiri. Siiriltä ei luonnetta puutu ja hän ei epäröi näyttää sitä. Dreamies-herkut kuitenkin maistuvat neidille hyvin ja niiden avulla onkin päästy hieromaan tuttavuutta hänen kanssaan.

Siiri kaipaa selkeästi sellaista kissakaveria, jonka kanssa voi jakaa sekä hurrrrjat leikkihetket kuin rentouttavat päiväunituokiot unohtamatta piiloon juoksemista ihmisen koittaessa hieroa liikaa tuttavuutta. Vahvan persoonansa vuoksi Siiri ei sovellu pikkulapsikotiin.

Siiri luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna. Siirin luovutushinta on 200€. Siiriä ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli voisit tarjoilla Siirille sen loppuelämän Dreamiesit, olethan yhteydessä  maukula@maukula.com

Lisää kuvia Siiri löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/siiri/ 

Siiri
Siiri

Viki ja Pyltsi

Kotia etsii 6-vuotias pariskunta Viki ja Pyltsi. Lähes koko elämänsä yhdessä viettänyt pariskunta kaipailisi omaa rakastavaa kotia, josta löytyisi rauhaa, aikaa ja ymmärrystä parin tarpeille. Paras koti pariskunnalle olisikin sellainen, jossa ei olisi lapsia, koiria tai muita kissoja.

Kunhan luottamuksen saa syntymään, Vikiä on mahdollista silittää ja pitkässä juoksussa hänestä saa varmasti kuoriutumaan rapsutuksia rakastavan rouvan. Pyltsi suhtautuu ihmisen lähestymisyrityksiin nuivasti, mutta luottamussuhteen synnyttyä hakee kontaktia ja huomiota omalta ihmiseltään.

Viki ja Pyltsi luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja fiv/felv-testattuna. Vikiä ja Pyltsiä ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Vikin ja Pyltsin yhteinen luovutushinta on 350€. Mikäli kiinnostuit, laita viestiä maukula@maukula.com

Lisää kuvia Vikistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/viki/

Lisää kuvia Pyltsistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/pyltsi/ 

Viki
Viki
Pyltsi
Pyltsi

Kaveri

Kotia etsii noin 1-vuotias tyttökissa Kaveri. Kaveri ei ole kovinkaan ihmisläheinen ja on aika arka.

Kaverin olisi hyvä päästä kotiin, jossa olisi valmiiksi luonteeltaan rohkeampi kissa ja ihmisläheisempi kissa, joka voisi rohkaista Kaveria tutustumaan uuteen kotiinsa ja omistajiinsa.

Kaveri on leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu, sekä fiv/felv-testattu. Kaveria ei luovuteta kodin ainoaksi kissaksi, eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kaverin luovutushinta on 200€ Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com .

Lisää kuvia Kaverista löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/kaveri/ 


Kaveri
Kaveri

Arya

Arya etsii omaa rakastavaa kotia. Arya on n. 1-2 -vuotias kissaneiti. Hän on vielä hieman arka, vaikka kehitystä on jo tapahtunut hurjasti ja kokoajan mennään eteenpäin.

Arya ei suoranaisesti pelkää ihmisiä, mutta koskettaminen ja silittäminen ei tulla vielä kysymykseen. Hän ei sähise eikä ole aggressiivinen, hän vain vetäytyy pois epämukavaksi kokemassaan tilanteessa.

Herkkuja Arya syö mielellään ja hän tuleekin usein paikalle heti, kun kuulee herkkupussin rapinan. Hän saattaa vähän vetäytyä käden lähestyessä, mutta mikäli käden lähestymiseen liittyy herkkujen saaminen, hän ottaa ne vastaan. Aina herkut eivät maistu kädestä, mutta, jos ne asettaa hänen eteensä ne kyllä yleensä katoavat.

Arkuudestaan huolimatta Arya rakastaa leikkimistä. Etenkin huiskuleikit ja kepin päässä roikkuvat lelut ovat sen mieleen.

Arya on enemmän sivusta seuraavaa tyyppiä. Halua olisi kovasti liittyä mukaan leikkeihin, mutta aina ei uskallus riitä. Siispä joku rohkea ja rauhallinen kissa, joka pitää leikkimisestä, voisi olla hyvää seuraa Aryalle.

Arya on leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu, sekä fiv/felv-testattu. Aryaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä kodin ainoaksi kissaksi. Aryan luovutusmaksu on 200€. Mikäli Arya sopisi osaksi teidän perhettänne, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Arya
Arya

Pilvi

N. 2-vuotias Pilvi etsii omaa kotia. Pilvi on kahden rasavillin lapsen äiti. Hän on ollut oikein suojeleva ja huolehtivainen äidin roolissaan, mutta nyt voisi olla aika jättää se elämä taakse ja aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä.

Pilviltä ei luonnetta ja sähäkkyyttä puutu. Hän on todella arka eikä anna koskettaa itseään. Pilvi suhtautuu ihmisiin varauksella ja selvittää vielä voiko heihin luottaa. Parhaiten Pilvi viihtyykin omissa oloissaan ja jos ihminen sattuu tulemaan liian lähelle, hän ilmaisee sen selkeästi sähisemällä tai juoksemalla piiloon. Hän tulee esille piilostaan, kun kokee sen turvalliseksi. Toisinaan hänet voi kuitenkin nähdä sohvalla loikoilemassa, mutta vain kun kukaan ei ole näkemässä. Myös herkut maistuvat, kunhan ne antaa sopivalta etäisyydeltä ja ei tunge kättä liian lähelle.

Pilville voisi sopia vähän rohkeampi kissakaveri, joka rohkaisisi Pilviä ja saisi hänet ulos kuorestaan. Kaveri ei saa kuitenkaan olla liian päällekäyvä ja koko ajan naamalla. Sellainen sopivassa suhteessa rohkea ja rauhallinen toveri olisi parhaiten Pilvin mieleen.

Pilvi on leikattu, rokotettu, sirutettu, madotettu, sekä fiv/felv-testattu. Pilviä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä kodin ainoaksi kissaksi. Pilvin luovutusmaksu on 200€.

Pilvi
Pilvi

Pumba

Alle vuoden ikäinen kissaherra Pumba etsii itselleen loppuelämän kotia. Pumba on vielä arka, joten hän tarvitsee rauhallisen kodin, jossa voi tutustua ihmisiinsä yhdessä kissakaverin kanssa.

Pumba on rohkaistunut Maukulassa olonsa aikana hurjasti, ja hänestä on kuoriutunut utelias ja seurallinen kissa. Hän onkin aina tarkkailemassa ja seurailemassa ihmisten touhuja turvallisen välimatkan päästä.

Pumba aristaa ihmisen kosketusta, joten silitykset eivät ole ainakaan tällä hetkellä hänelle mieleen. Herkut maistuvat hyvin, tosin ihan vielä Pumba ei uskalla tulla hakemaan niitä ihmisen kädestä. Ruokahalu on tällä herralla muutenkin kohdillaan, sillä hän on innokkaana odottamassa ruokatarjoilua.

Pumba on rokotettu, sirutettu, leikattu, madotettu ja fiv/felv-testattu negatiiviseksi. Pumbaa ei luovuteta kodin ainoaksi kissaksi, eikä vapaasti ulkoilevaksi. Pumban luovutushinta on 250€.

Mikäli Pumban uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com.

Pumba
Pumba

Scar

Scar on noin puoli vuotta vanha uros. Nimestään huolimatta Scar ei ole pahis, joka johtaa laumaa, vaan on hyvin jännittynyt ihmistä kohtaan ja viettää aikansa eniten piilossa. Yön pimeillä tunneilla ruoka ja leikit kumminkin maistuvat sisaruksien kanssa paremmin kuin hyvin.

Scar sopisi hyvin yhteen esimerkiksi siskonsa Timonan kanssa, josta hän saa paljon tukea ja rohkeutta. Scar on sisäsiisti ja kaikkiruokainen.

Scar on rokotettu, sirutettu, leikattu ja madotettu. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Scarin luovutushinta on 250€. Mikäli uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com

Scar
Scar

Nala

Nala on 2-3 -vuotias kaunis kilpikonnatyttö, joka on populaatiosta keskeltä ei mitään, eikä siis ymmärrä meidän ihmisten päälle laisinkaan. Hyvää ruokaa ja muita kissoja Nala sen sijaan rakastaa ja hänet näkee lähes aina jonkun toisen kissan kyljessä nukkumassa. Kosketusta ei vielä olla päästy harjoittelemaan Nalan kanssa, mutta lähellä ollaan herkkujen ansiosta.

Nala on rokotettu, sirutettu, leikattu, madotettu ja fiv/felv-testattu negatiiviseksi. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Nalan luovutushinta on 200€. Mikäli Nalan uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com

Nala
Nala

Timona

Timona on puolivuotias tyttökissa, joka vierastaa ihmistä, mutta on kovin kiinnostunut siitä, mitä ihminen puuhailee ja tarkkailee tätä sopivan etäisyyden päästä. Timona osaa aavistaa, milloin on ruoka-aika ja silloin kuono yleensä pilkistää piilosta hyvinkin nopeasti.

Timona tarvitsee tukea muilta kissoilta ihmisen kohtaamiseen ja samaan kotiin sopisi hyvin veli Scar. Parivaljakko tukee hyvin toisiaan jännittävissä tilanteissa, kuten esimerkiksi muutossa omaan kotiin. Leikkisä Timona on sisäsiisti ja kaikkiruokainen.

Timona on rokotettu, sirutettu, leikattu ja madotettu. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Timonan luovutushinta on 250€. Mikäli Timonan uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com

Timona
Timona