Kotia etsivät kissat
Olisitko valmis tarjoamaan rakastavan kodin?

Tältä sivulta löydät Maukulan kotia etsivät kissat.

Kissat luovutetaan aina sirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja leikattuina (kastraatio/sterilisaatio). Populaatioista saapuneet kissat myös fiv/felv testataan. Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei luovuteta pääsääntöisesti ainoaksi kissaksi ellei toisin mainita.

Kissoista peritään luovutusmaksu:
Aikuinen kissa | 200 €
Kaksi aikuista kissaa | 350 €
Pentu | 250 €
Kaksi pentua | 450 €
Emo + pentu | 400 €

Jos sinulla on tarjota kotia etsivälle kissalle loppuelämän koti, otathan yhteyttä maukula@maukula.com. Kerrothan yhteydenotossasi millaisen kodin tarjoat tälle ihanalle kissalle. Olemme sinuun yhteydessä!

Lili

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias Lili. Neiti on leikkisä, tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja kaipaakin lajitoverin seuraa.

Sijaiskodissa Lili asustaa Elsan kanssa, jonka kanssa sopivat mainiosti yhteen. Lili on kesyyntynyt hyvin ja käsittely onnistuu hyvin esimerkiksi lääkärissäkin. Rapsutuksia neiti ottaa vastaan mielellään.

Liliä ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Lili on madotettu, rokotettu, leikattu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Lilin luovutusmaksu on 200 € tai yhdessä Elsan kanssa 350 €. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Lilistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/lili/

Lili
Lili

Elsa

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2-4-vuotias Elsa. Elsa on kesyyntynyt hyvin ja käsittely onnistuu hyvin esimerkiksi lääkärissäkin. Rapsutuksia neiti ottaa vastaan mielellään ja innostuu usein ruoka-aikana puskemaan hoitajaansa ja osoittaa tyytyväisyyttään kehräten ja tarpoen.

Elsa on leikkisä, tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja kaipaakin lajitoverin seuraa. Sijaiskodissa Elsa asustaa Lilin kanssa, jonka kanssa sopivat mainiosti yhteen.

Elsaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi, eikä missään tapauksessa myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Elsa on madotettu, rokotettu, leikattu, fiv/felv-testattu ja sirutettu.

Elsan luovutusmaksu on 200 € tai yhdessä Lilin kanssa 350 €. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Elsasta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/elsa/ 

Elsa
Elsa

Tytsy

9 -vuotias tyttökissa Tytsy etsii itselleen uutta kotia.
Tytsy on asunut nykyisessä kodissaan kahdeksan vuoden ajan. Parhaan kissakaverin poismenon ja perheeseen syntyneen lapsen takia elämä on muuttunut hyvin stressaavaksi.

Tytsy on perusluonteeltaan arka. Ei anna koskea/silittää saatika ottaa kiinni. Mutta nauttii leikkimisestä ja ulkohäkissä oleskelusta. Vaatii kovaäänisesti herkkuja, jos ei niitä ole hetkeen saanut ja hengaa yhteisissä tiloissa sopivan matkan päässä.

Tytsy etsii itselleen rauhallista kotia, jossa ei olisi lapsia ja elo muutenkin harmonista. On tottunut koiraan, joka jättää kissat rauhaan. Ulkoilumahdollisuus häkissä ja/tai verkotetulla parvekkeella on ehdoton sekä rauhalliset kissakaverit ovat Tytsyn mieleen.

Tytsy on leikattu, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Tytsyn luovutusmaksu on 200 €. Mikäli kiinnostuit Tytsystä, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Tytsystä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/tytsy/ 

Tytsy
Tytsy

Väiski

Väiski 13-v odottaa nöyränä kissaherrana rauhallista ja turvallista loppuelämän kotia, jossa on lempeitä ja ymmärtäväisiä ihmisiä. Pienet ja äänekkäät ihmiset sekä koirat jännittävät Väiskiä liikaa. Väiski on elänyt viime kevääseen saakka syntymäkodissaan luonnon helmassa ja omassa pihapiirissä kissatovereiden keskellä. Kun oma ihminen nukkui pois, Väiski joutui etsimään uutta kotia. Tilapäiskodissa jännitti kovasti, mutta uudenkin ihmisen kosketuksen Väiski otti alusta alkaen herttaisesti vastaan.

Väiski on siisti ja arvostaa laadukasta ruokaa ja toivoo omaa sohvannurkkaa. Ulkoilu turvallisella aidatulla alueella olisi hirveän ihana asia myös. Ja ehkäpä vielä oma kiltti kissaystäväkin tai sitten yksi entisistä kumppaneista mukaan uuteen loppuelämän kotiin. Sopiva kaveri olisi esimerkiksi Maukulassa Väiskin kanssa asustava Misu. Pariskunnalla onkin yhteistä historiaa jo pitkältä ajalta.

Väiski on rokotettu, sirutettu, leikattu, madotettu ja fiv/felv-testattu negatiiviseksi. Väiskin luovutushinta on 200 €. Mikäli Väiskin uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Väiskistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/viski/ 

Väiski
Väiski

Misu

Omaa kotiaan etsii arviolta 9-vuotias Misu. Misu kaipaa rauhallista ympäristöä, mutta myös omaa kissakaveria pallopeleihin mukaan. Sopiva kaveri olisi esimerkiksi Maukulassa Misun kanssa asustava Väiski. Pariskunnalla onkin yhteistä historiaa jo pitkältä ajalta.

Misu tarvitsee osaavaa ja rauhallista kotia, joka ymmärtää, että kissa ei luota uuteen ihmiseen silmänräpäyksessä vaan vaatii aikaa ja rakkautta. Kun Misun luottamuksen saa, siitä saa luotettavan ja ymmärtävän kumppanin. Misu syö hyvin ja on sisäsiisti, hän on tottunut sekä hiekkaan että puurouheeseen.

Misu on rokotettu, sirutettu, leikattu, madotettu ja fiv/felv-testattu negatiiviseksi. Misun luovutushinta on 200 €. Mikäli Misun uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Misusta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/misu/ 


Misu
Misu

Marjatta

Omaa kotia etsii noin 1-2 vuotias Marjatta. Säpäkkä nuori neiti tietää kyllä täysin, mitä hän haluaa ja ei halua. Eristyksestä päästyään Marjatta on rohkaistunut nopeasti. Silityksistä ja sylityksistä neiti ei vielä nauti, mutta uusien paikkojen tutkiminen on mielenkiintoista ja hän mielellään juoksenteleekin paikasta toiseen etsien uusia piilopaikkoja, leluja ja kavereita.

Marjatta tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta toisten kissojen pitäisi olla leppoisia ja mieluusti myös kolleja. Voimakastahtoisten naaraiden kanssa hän ei löydä kovin helposti yhteistä säveltä.
Marjattaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi.

Marjatta on rokotettu, sirutettu, leikattu, madotettu ja fiv/felv-testattu. Marjatan luovutushinta on 200€. Mikäli Marjatta voisi olla sinun tuleva kämppiksesi, olethan yhteydessä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Marjatasta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/marjatta/ 

Marjatta
Marjatta

Siiri

Kotia etsii noin 4-vuotias Siiri. Siiriltä ei luonnetta puutu ja hän ei epäröi näyttää sitä. Dreamies-herkut kuitenkin maistuvat neidille hyvin ja niiden avulla onkin päästy hieromaan tuttavuutta hänen kanssaan.

Siiri kaipaa selkeästi sellaista kissakaveria, jonka kanssa voi jakaa sekä hurrrrjat leikkihetket kuin rentouttavat päiväunituokiot unohtamatta piiloon juoksemista ihmisen koittaessa hieroa liikaa tuttavuutta. Vahvan persoonansa vuoksi Siiri ei sovellu pikkulapsikotiin.

Siiri luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna. Siirin luovutushinta on 200€. Siiriä ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli voisit tarjoilla Siirille sen loppuelämän Dreamiesit, olethan yhteydessä  maukula@maukula.com

Lisää kuvia Siiri löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/siiri/ 

Siiri
Siiri

Pikku-Roope

Kotia etsii noin 2-3 -vuotias Pikku-Roope. Pikku-Roopea vielä hieman jännittävät ihmiset, mutta kavereiden kanssa on välillä uskaltauduttu kurkimaan ihmisten touhuja kiinnostuneina.

Pikku-Roope on tullut erityisen hyvin toimeen Eetun ja Nöpön kanssa, mutta hän olisi myös selkeästi tyttöystävän tarpeessa. Päiväunia saatetaan nukkua useammatkin päivässä eri daamien kanssa. Tärkeää Pikku-Roopelle on päästä kiipeämään jonnekin korkealle ja katselemaan omaa valtakuntaansa ylhäältä käsin.

Pikku-Roope luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna. Pikku-Roopen luovutushinta on 200€. Pikku-Roopea ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Mikäli Pikku-Roope voisi muuttaa luoksesi, ole yhteydessä   maukula@maukula.com

Lisää kuvia Pikku-Roopesta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/pikku-roope/ 

Pikku-Roope
Pikku-Roope

Taisto

Kotia etsii 6-7-vuotias Taisto. Taisto hurmaa olemuksellaan niin ihmis- kuin kissanaiset. Todellinen herrasmies siis. Taisto kaipaakin loppuelämän kotiinsa mieluiten naaraspuolista kissakaveria kisuteltavaksi. Taiston lempipuuhaa on maailman menon tutkailu ikkunaruudun takaa. Taisto ei vielä anna ihmisen koskea, mutta seuraa innokkaasti kaikkien touhuja.

Taiston luovutushinta on 200€. Taisto luovutetaan rokotettuna, leikattuna, sirutettuna ja madotettuna. Taistoa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi. Mikäli Taisto voisi saada kodin sinun luotasi, ota yhteyttä maukula@maukula.com.

Lisää kuvia Taistosta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/taisto/

Taisto
Taisto

Viki ja Pyltsi

Kotia etsii 6-vuotias pariskunta Viki ja Pyltsi. Lähes koko elämänsä yhdessä viettänyt pariskunta kaipailisi omaa rakastavaa kotia, josta löytyisi rauhaa, aikaa ja ymmärrystä parin tarpeille. Paras koti pariskunnalle olisikin sellainen, jossa ei olisi lapsia, koiria tai muita kissoja.

Kunhan luottamuksen saa syntymään, Vikiä on mahdollista silittää ja pitkässä juoksussa hänestä saa varmasti kuoriutumaan rapsutuksia rakastavan rouvan. Pyltsi suhtautuu ihmisen lähestymisyrityksiin nuivasti, mutta luottamussuhteen synnyttyä hakee kontaktia ja huomiota omalta ihmiseltään.

Viki ja Pyltsi luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja fiv/felv-testattuna. Vikiä ja Pyltsiä ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Vikin ja Pyltsin yhteinen luovutushinta on 350€. Mikäli kiinnostuit, laita viestiä maukula@maukula.com

Lisää kuvia Vikistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/viki/

Lisää kuvia Pyltsistä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/pyltsi/ 

Viki
Viki
Pyltsi
Pyltsi

Kuisma

Kotia etsii 2-4 vuotias Kuisma. Ylöjärveltä Maukulaan saapunut Kuisma on kaunis, hyväkäytöksinen ja ujo poika, josta kehkeytyy vielä upea persoona omassa, rakastavassa kodissa.

Ihmisen touhut kiinnostaisivat Kuismaa kauheasti, mutta herra ei uskalla aina tulla seuraamaan piilosta lähemmäksi, mitä milloinkin tapahtuu. Kuisma haistelee mielellään ihmisen kättä ja antaa vähän rapsuttaakin. Kaverikseen Kuisma kaipaisi toista samanikäistä kissaa, joka ei olisi se kaikista dominoivin yksilö.

Kuisma luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja fiv/felv-testattuna. Kuismaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kuisman luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit antamaan Kuismalle kodin, ole yhteydessä maukula@maukula.com

Lisää kuvia Kuismasta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/kuisma/ 

Kuisma
Kuisma

Milla

Kotia etsii noin 4-vuotias Milla. Milla on ujo ja helposti säikähtävä neiti, joka seurailee maailmaa mielellään korkeilta paikoilta ja ikkunasta.

Kaverit ovat Millalle tärkeitä ja hyvin hänen kanssaan sopisi esimerkiksi Maya, joka saattaa olla Millan pentu. Omalta kodilta Milla kaipaa rauhallisuutta, ymmärrystä ja aikaa.

Milla luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja leikattuna. Millaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Millan luovutusmaksu on 200€. Mikäli sinun sydämessäsi on paikka kauniille Millalle, ole yhteydessä  maukula@maukula.com

Lisää kuvia Millasta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/milla/ 

Milla
Milla

Jare

Kotia etsii 6-7 vuotias kollipoika Jare. Kollipoika vielä hieman arastelee ihmistä, mutta omaan kotiin päästessään ja oman ihmisen saadessaan herra kesyyntynee varmasti oikein säyseäksi sohvatyynyn lämmittäjäksi.

Jaresta tekee erityisen paitsi harvinaisen komea väritys, myös hänen jalkansa, sillä lähes kaikista tassuista löytyy useampikin ylimääräinen varvas. Herra kuluttaa vielä suurimman osan ajastaan piilossa tarkkaillen tilanteita, mutta mitään merkkejä aggressiivisuudesta hän ei ole näyttänyt. Kaveriksi Jare kaipaisi rauhallista, vanhempaa kollia.

Jare luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja fiv/felv-testattuna. Jarea ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Jaren luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit antamaan Jarelle kodin, ole yhteydessä  maukula@maukula.com

Lisää kuvia Jaresta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/jare/ 

Jare
Jare

Isto

Kotia etsii noin 6-vuotias Isto. Vieraille ihmisille Isto on säpäkkä herra, joka kertoo mielipiteensä varsin nopeasti. Tutuille ihmisille Isto on kuitenkin rakastettava puskutraktori, jota uskollisempaa ystävää saa hakea.

Istolta on jo syntyessään puuttunut puolet toisesta takajalasta ja se on elämänsä aikana oppinut kulkemaan näppärästi kolmella jalalla. Tärkeää kuitenkin olisi, että uudella kodilla olisi aikaa ja kärsivällisyyttä sekä rakentaa luottamussuhde Iston kanssa kuntoon että pitää huolta Iston erityistarpeista liikkumisen suhteen.

Isto luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja fiv/felv-testattuna. Istoa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Iston luovutusmaksu on 200€. Mikäli kiinnostuit antamaan Istolle kodin, ole yhteydessä maukula@maukula.com

Lisää kuvia Istosta löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/isto/   

Isto
Isto

Velmeri

Omaa kotia etsii kodinvaihtajapoika Velmeri. Velmeri on noin vuoden ikäinen nuoriherra, joka pelastettiin luonnosta emonsa kanssa viime vuonna loppukesästä. Velmerin emo pääsi Maukulan kautta omaan kotiinsa, mutta Velmeri sai rakastavan kodin toista kautta.

Vaikka Velmeri tulikin yhdistykselle siksi, koska sitä oli kiusattu kotona, ei Velmeri ole osoittanut minkäänlaisia alistumisen merkkejä tiloilla. Velmeri on vaikuttanut ennemminkin siltä, että uudet tilanteet jännittävät sitä todella paljon, jolloin hän saa energiapiikin ja saattaa alkaa esimerkiksi itse kiusata muita. Kun vieras asia kuitenkin tulee tutuksi, Velmeri rauhoittuu ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Velmeri voisi soveltua loistavasti esimerkiksi Marjatta-kissan kanssa yhteiseen kotiin.

Velmeri on rokotettu, sirutettu, leikattu ja madotettu. Velmeriä ei ole fiv/felv-testattu, mutta sen emo Inkeri on testattu negatiiviseksi. Velmeriä ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi tai ainoaksi kissaksi.

Velmerin luovutushinta on 200€. Mikäli Velmerin uusi koti voisi löytyä sinun luotasi, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com

Lisää kuvia Velmeristä löydät osoitteesta:
https://maukulary.pixieset.com/velmeri/

Velmeri
Velmeri