Yhteydenotto

Usein kysytyt kysymykset yhteydenotosta

Mitä minun tulisi kertoa itsestäni ja kodistani, mikäli haluaisin tarjota jollekin kissalle loppuelämän kodin?

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi sivuillemme ja kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan! Kun lähetät meille ensimmäistä kertaa sähköpostia, pidäthän huolta, että sähköpostista löytyy vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuka olet? Kerrothan itsestäsi muutakin kuin vain nimen.

  • Miten pidät huolta siitä, että kissa pääsee luonasi toteuttamaan lajityypillistä käyttäytymistään?

  • Millaista kissakokemusta sinulla on? Jos olet kiinnostunut aremmasta kissasta, kerrothan myös siitä, millaista kokemusta sinulla on aroista kissoista.

  • Miksi olet kiinnostunut juuri tästä kissasta? Minkä tyyppistä kissaa olet yleisestikin ottaen etsimässä?

  • Jos sinulla on jo kissa, miten ajattelit tutustuttaa kissat toisiinsa?

  • Miten olet varautunut eläimen mahdolliseen sairastumiseen taloudellisesti?

Miksi minulle ei vastata, vaikka on kulunut jo yksi tunti / yksi päivä / muutama päivä viestin laittamisesta?

Otathan meitä kontaktoidessasi huomioon sen, että yhdistyksellämme ei ole yhtäkään palkattua työntekijää, vaan jokainen meistä tekee tätä vapaaehtoisesti omalla ajallaan muiden elämässä pyörivien asioiden ohessa. Jokainen sähköpostiamme lukeva henkilö on täysipäiväisessä työsuhteessa johonkin toiseen tahoon, jonka lisäksi meilläkin on harrastuksia, perheet, opiskelua ja välillä ihan vaan oikeus olla. Meillä ei valitettavasti ole resurssia siihen, että joku meistä istuu sähköpostin äärellä koko ajan vastaamassa välittömästi kaikkiin yhteydenottoihin.

Pyrimme vastaamaan viesteihin tulojärjestyksessä. Mikäli sähköposti tulee sellaisena viikkona, kun sähköpostiliikenteemme on jostain syystä erityisen aktiivista (esim. varainhankintakampanja-aika, pentuja etsimässä kotia tms.) saattaa vastaaminen kestää entistä pidempään, koska meitä on vain rajoitettu määrä samoin kuin tunteja vuorokaudessa. Ethän siis lähetä uutta viestiä heti perään, jos emme vastaa välittömästi. Tämä hidastaa työtämme.

Laitoin teille viestiä Facebook Messengerissä / Instagram Directissä / kommentoin päivitykseenne, että olisin kiinnostunut tästä kissasta. Miksi ette vastaa?

Emme saa läheskään kaikista Messeger- tai Direct -viesteistä jostain syystä ilmoitusta emmekä pysty jatkuvasti seuraamaan sitä, mitä eri julkaisuihimme kommentoidaan. Kaikki kodinetsintäasiat hoidetaan aina keskitetysti sähköpostimme maukula@maukula.com kautta, jotta prosessia on helpompi hoitaa meidän päässämme. Mikäli huomaamme, että johonkin näistä kanavista on laitettu meille viestiä, ohjaamme henkilöt olemaan yhteydessä sähköpostiimme.