Miten voin auttaa?

Jokaisille apukäsille on tarvetta!

Lahjoita rahaa

Rahalahjoitukset: FI45 5730 0821 0718 48
MobilePay: 35069 

Yhdistyksellä on keräyslupa Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialueelle hädänalaisten kissojen auttamiseen. 

Rahankeräysluvan saaja: Maukula ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos
Luvan numero: RA/2021/61
Keräyksen toimeenpanoaika: Lupa on toistaiseksi voimassaoleva
Keräyksen toimeenpanoalue: Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialue
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Hädänalaisten kissojen auttaminen. Kissojen eläinlääkäri-, lääkintä yms. hoidolliset kustannukset. Kissojen päivittäistarpeiden hankinta, toimitilojen kustannukset (vuokra, kunnossapito/remontointi, vakuutukset, vesi, sähkö).
Aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää: Ei määräystä


Liity jäseneksi

Liity jäseneksi täällä. Jäsenmaksuista kertyvät tuotot käytetään Maukula ry:n toiminnan hyväksi, mm. toimitilan kustannuksiin ja kissojen eläinlääkärikuluihin.


Tavaralahjoitukset

Otamme vastaan lahjoituksia. Voit lahjoittaa esimerkiksi

 • Kissanruokaa
 • Kissanhiekkaa
 • Mato- ja loishäätölääkkeitä
 • Vanhoja kodintekstiilejä (voi olla reikiä, mutta ei likaisia) TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOMME OVAT TEKSTIILIEN OSALTA TÄYNNÄ!
 • Kissojen kantokoppia
 • Kissanvessoja
 • Kiipeilypuita
 • Leluja

Lahjoituksia otetaan vastaan esimerkiksi Käpäläväessä, Maukulan toimitilalla (ota yhteyttä maukula@maukula.com) sekä tapahtumissamme.


Hyväntekeväisyyshuutokaupat

Osallistu hyvätekeväisyyshuutokauppoihimme Facebookissa osoitteessa 

https://www.facebook.com/groups/316831316506536.

Mikäli haluat lahjoittaa huutokauppaan tuotteita tai vaikkapa lahjakortin palveluihisi, ole yhteydessä maukula@maukula.com.


Maukulan pöytä Kirpputori Tarinassa
Maukulan pöytä Kirpputori Tarinassa

Kirpputori

Tee ostoksia Maukulan kirpputoripöydästä. Maukulan pysyvät kirpputoripöydät löydät Kirpputori Tarinasta numerolla B3 ja B6.  Muista kirpputoripöydistä ilmoitamme sosiaalisen median kanavissamme.

Jos pystyt auttamaan kirppispöytien ylläpidossa, ole yhteydessä maukula@maukula.com.

Otamme myös vastaan lahjoituksia. 


Hoitorinki

Haluatko päästä auttamaan kissoja konkreettisesti Maukulassa?

Kissojen hoitovuoroja on joka päivä maanantaista sunnuntaihin aamuisin 9-12 ja iltaisin 18-21. Vuorojen aikana tehdään kissojen perushoitoa (vessojen siivoukset, ruokinta, lääkinnät), pidetään huolta tilojen siisteydestä ja tehdään muita tarvittavia tehtäviä. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Hoitotehtävien lisäksi järjestämme myös etänä hoitorinkipalavereita, joihin osallistuminen olisi suotavaa, sillä siellä käydään läpi toiminnassa tärkeitä asioita.

Voit tulla mukaan omien aikataulujesi puitteissa, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään tiettyyn vuoroon toistuvasti. Toiveissamme kuitenkin olisi, että voisit osallistua vuorojen tekemiseen vähintään kerran 1-2 viikossa.

Voit ilmaista kiinnostuksesi hoitorinkiläisenä työskentelyyn osoitteeseen maukula@maukula.com. Kerro sähköpostissa hieman itsestäsi ja kissakokemuksestasi. Hoitorinkiläisenä toimiminen on vapaaehtoistyötä.


Kissakummit

Kissakummit käyvät Maukulan toimitilalla leikkimässä kissojen kanssa ja totuttamassa kissoja ihmisten läsnäoloon hoitovuorojen aikana. 


Sijaiskotina toimiminen

Maukula etsii jatkuvasti uusia sijaiskoteja kissoille! Sijaiskoti tarjoaa kodittomalle kissalle väliaikaisen kodin ennen lopullisen kodin löytämistä. Yhdistys maksaa kissan ylläpidon (hiekka, ruoat, lääkkeet) ja eläinlääkärikustannukset.

Sijoitettava kissa saattaa olla hyvin arka, eikä välttämättä ole tottunut ihmisiin. Sijaiskodin on ymmärrettävä, että tälläisen kissan kesyttäminen vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Kokemus on suotavaa, mutta ei pakollista. Yhdistys tarjoaa ohjeistusta ja tukea aina tarvittaessa.

Sijaiskodilta vaaditaan valmiutta reagoida sijoituspyyntöön lyhyelläkin varoitusajalla ja mahdollisuutta eristää sijoitettava kissa mahdollisista muista kodin eläimistä. Yhdistys tarkastaa sijoituskodin sopivuuden toimintaan aina sijaiskotihaastattelun yhteydessä. Sijaiskodin kanssa tehdään sijaiskotisopimus, jonka ehtoja molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan.

Jos olet kiinnostunut sijaiskotitoiminnasta, ole yhteydessä maukula@maukula.com. Kerro viestissä itsestäsi ja siitä, millainen sijaiskoti olisit.


Muu apu

Voit auttaa Maukulaa myös muilla tavoilla:

 • Kutsu kaverit tykkäämään Maukulasta Facebookissa.
 • Leivo Maukulan kahvitustapahtumiin.
 • Oletko kätevä käsistäsi? Tee Maukulalle erilaisia myyntituotteita.
 • Onko lähistölläsi joku tapahtuma, esimerkiksi kaupunginosapäivä tms? Vinkkaa siitä Maukulalle.
 • Oletko yrittäjä? Haluatko antaa hyväntekeväisyyshuutokauppaan lahjakortin palveluihisi?

Ota yhteyttä maukula@maukula.com.