Maukula ry

Unelmasta todeksi

Maukula ry perustettiin maaliskuussa 2019 kolmen naisen voimin. Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa populaatiokissoja uuden, rakastetun elämän alkuun omissa kodeissaan, kunhan kissat on ensin yhdistyksen toimesta hoidettu kuntoon.

Vastuuhenkilöt


Elli
Elli

Elli
Puheenjohtaja,
Rahastonhoitaja

Yhteistyövastaava
Hoitorinkivastaava

Kissakummivastaava
Koulutusvastaava
Työturvallisuusvastaava
Kissavastaava
Tapahtumavastaava
Varaihankintavastaava

Puheenjohtajana ja rahastonhoitajana yhdistyksessä toimii Elli. Ellin päivätyö sijoittuu järjestöpuolelle ja hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten yhdistysten hallitustoiminnasta useilta eri hallituspaikoilta. Ellin ja hänen huonomman puoliskonsa kanssa asustavat 2017 Kisu ry:ltä adoptoidut Asteri ja Kasper, 2019 yksityiseltä taholta adoptoitu Artturi, sekä Maukulasta 2021 kotiutuneet Veijo ja Saunis. 

Elina
Elina

Elina
Varapuheenjohtaja

Hoitorinkivastaava
Kissakummivastaava
Siivousvastaava
Käsityö- ja
myyntituotevastaava
Kirpputorivastaava

Varapuheenjohtaja Elinalta hoituu niin kissatalon arjen pyöritys kuin myyntituotteiden suunnittelu ja valmistus ja erikoisalana löytyy myös arkojen kollien kesytys. Kotoa löytyy kolme rescuekissaa: hurmaava Hans, mahtava Marcel ja pirteä Pantteri. Marcel on Maukulan kasvatteja.

Heini
Heini

Heini
Sihteeri

Viestintävastaava
Jäsenvastaava
Huutokauppavastaava
Kahvitusvastaava

Sihteeri Heini on hallituksen uusin tulokas, vaikka hän onkin ollut mukana Maukulan toiminnassa ja hoitanut mm. somekanavia sekä huutokauppoja jo lähes Maukulan alkumetreiltä saakka. Heinin elämää sulostuttaa viisi rescuekissaa: Armi, Kake, Piina sekä Maukulasta adoptoidut Keijo ja Torsti.