Maukula ry

Unelmasta todeksi

Maukula ry perustettiin maaliskuussa 2019 kolmen naisen voimin. Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa populaatiokissoja uuden, rakastetun elämän alkuun omissa kodeissaan, kunhan kissat on ensin yhdistyksen toimesta hoidettu kuntoon.

Vastuuhenkilöt


Elli
Elli

Elli
Puheenjohtaja

Yhteistyövastaava
Kissavastaava
Käsityö- ja myyntituotevastaava
Viestintävastaava

Puheenjohtajana yhdistyksessä toimii Elli. Ellillä on takana jo useamman vuoden työura järjestöpuolella ja hänellä on myös usean vuoden kokemus erilaisten yhdistysten hallitustoiminnasta useilta eri hallituspaikoilta. Ellin ja hänen huonomman puoliskonsa kanssa asustavat karvaiset talonvaltaajat Asteri, Kasper, Artturi, Veijo, Saunis ja neiti Mammastina Karlsson.

Maukulan kautta Elli löysi rakkautensa eläinalaan ja hän aloitti syksyllä 2022 eläinlääketieteen opiskelun intohimonaan mikäs muu kuin kissat!

Martta
Martta

Martta
Varapuheenjohtaja
Sihteeri

Kahvitusvastaava Keräysvastaava Jäsenvastaava

Martta on pitkän linjan maukulalainen; hän on toiminut vapaaehtoisena hoitoringissä jo 3,5 vuotta. Lääkitysguruksikin tituuleerattu Martta on tuttu näky tiloillamme melkein jokaisena päivänä viikossa.

Kotona Martalle pitää seuraa Maukulasta adoptoitu nuoriherra sekä vaihtuva sijaiskotikissa.

Aleksi
Aleksi

Aleksi
Hallituksen jäsen

Hoitorinkivastaava
Tapahtumavastaava

Aleksi on viihtynyt Maukulan hoitorinkiläisenä kesäkuusta 2021 lähtien. Aleksi tunnetaan Maukulan yleisenä sekatyöläisenä: kaikki käy, olipa kyseessä remontti, erilaiset tapahtumat tai jouluikkunan kasaaminen.

Omia kissoja Maukulasta on tarttunut mukaan kolme.

Heini T.
Heini T.

Heini T.
Jäsen

Siivousvastaava
Hoitorinkivastaava
Koulutusvastaava

Heini T. aloitti Maukula-uransa tammikuussa 2021 eläintenhoitajaharkkarina. Ammatinvalinnan mukaisesti Heini on "eläinten asialla suurella sydämellä". Heinin vahvuuksia ovat arkojen kissojen käsittely ja kissojen kopittaminen kantobokseihin, mestarikopittajan tittelin arvoisesti.

Omaa kissaa Maukulan asukeista ei ole vielä löytynyt, mutta joku päivä se oikea jättää tassunjälkensä sydämeen.

Veera
Veera

Veera
Jäsen

Varainhankintavastaava
Huutokauppavastaava
Kissakummivastaava
Kirpputorivastaava

Veeran toisinaan kuivan viranomaistyön arkea tasapainottaa Maukulan kissimirrien auttaminen niin hoitovuoroissa kuin hallituksessa. Veeran kotona asustaa Maukulasta adoptoitu FIV-kissa Rio.

Veeran mielestä parasta Maukulassa toimiminen on aran kissan kehityksen näkeminen ja loppuelämän kotiin pääseminen.