Maukula ry

Unelmasta todeksi

Maukula ry perustettiin maaliskuussa 2019 kolmen naisen voimin. Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa populaatiokissoja uuden, rakastetun elämän alkuun omissa kodeissaan, kunhan kissat on ensin yhdistyksen toimesta hoidettu kuntoon.

Vastuuhenkilöt


Elli
Elli

Elli
Puheenjohtaja,
Rahastonhoitaja

Yhteistyövastaava
Hoitorinkivastaava

Kissakummivastaava
Koulutusvastaava
Työturvallisuusvastaava
Kissavastaava
Tapahtumavastaava

Puheenjohtajana ja rahastonhoitajana yhdistyksessä toimii Elli. Ellin päivätyö sijoittuu järjestöpuolelle ja hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten yhdistysten hallitustoiminnasta useilta eri hallituspaikoilta. Ellin ja hänen huonomman puoliskonsa kanssa asustavat 2017 Kisu ry:ltä adoptoidut Asteri ja Kasper, 2019 yksityiseltä taholta adoptoitu Artturi sekä maaliskuussa 2020 Maukulasta kotiutunut Mustapippuri.

Elina
Elina

Elina
Varapuheenjohtaja

Hoitorinkivastaava
Kissakummivastaava
Siivousvastaava
Käsityö- ja
myyntituotevastaava

Varapuheenjohtaja Elinalta hoituu niin kissatalon arjen pyöritys kuin myyntituotteiden suunnittelu ja valmistus ja erikoisalana löytyy myös arkojen kollien kesytys. Kotoa löytyy kolme rescuekissaa: hurmaava Hans, mahtava Marcel ja pirteä Pantteri. Marcel on Maukulan kasvatteja.

Jenni
Jenni

Jenni
Sihteeri

Varainhankintavastaava
Huutokauppavastaava

Kahvitusvastaava

Hallituksen sihteeriltä Jenniltä löytyy ideoita ja ongelmanratkaisutaitoja. Hän toimii myös hallituksen hyvinvointivastaavana. Kotoa Jenniltä löytyy puoliso, koira ja kolme kissaa: Minerva, Ilta ja Mulan. Ilta ja Mulan ovat Maukulasta adoptoituja mussukoita.

Sanna
Sanna

Sanna
Hallituksen jäsen

Viestintävastaava
Kirpputorivastaava
Huutokauppavastaava

Hallituksen jäsen Sanna on innokkaana mukana ideoimassa ja kehittämässä Maukulan toimintaa. Sannalla ja hänen puolisollaan on kotona todellinen akkavalta, sillä kotoa löytyy neljä touhukasta tyttökissaa: Alma, Malla, Elsi ja Lyyli.