Maukula ry
Unelmasta todeksi

Maukula ry perustettiin maaliskuussa 2019 kolmen naisen voimin. Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa populaatiokissoja uuden, rakastetun elämän alkuun omissa kodeissaan, kunhan kissat on ensin yhdistyksen toimesta hoidettu kuntoon.

Puheenjohtaja Jonski, on energinen pakkaus, jolla on mielipiteitä ja näkemystä asioista. Jonskin huonekaluja tuhoavat aikanaan maalta kotiutunut Mörri sekä yksityiseltä taholta otettu kuuro Nuutti "Nuunuu".

Hallituksen uudelta varapuheenjohtaja Jenniltä löytyy ideoita ja ongelmanratkaisutaitoja. Hän on myös hallituksen hyvinvointivastaava. Kotoa Jenniltä löytyy maatiaiskissa Minerva, joka on kolme vuotta sitten Kiuruvedeltä kohtalon sanelemana Jennin ja avopuolison luokse kotiutunut isin pikku prinsessa. 

Yleisenä paperinpyörittäjänä, sihteerinä ja taloudenhoitajana yhdistyksessä toimii Elli, jolla on usean vuoden kokemus erilaisten yhdistysten hallitustoiminnasta useilta eri hallituspaikoilta. Ellin ja hänen huonomman puoliskonsa kanssa asustavat 2017 Kisu ry:ltä adoptoidut Asteri ja Kasper sekä yksityiseltä taholta adoptoitu Artturi.


Vastuuhenkilöt


Jonski

Jenni

Elli