Tauru ja Mörkö

Suloiset Tauru ja Mörkö etsivät omaa yhteistä kotia!

Erottamaton parivaljakko Tauru ja Mörkö etsivät yhteistä kotia!

Komeat poikakissat Tauru 2-vuotias ja Mörkö 4-vuotias ovat varsin uteliaita. Tykkäävät leikkiä keskenään ja myös leluilla. Mörkö on antanut myöskin silittää, Tauru sen sijaan alkaa pikkuhiljalleen lämmetä ajatukselle silityksistä. Tauru ja Mörkö ovat viettäneet yhteistä aikaa sijaiskodissa toukokuusta lähtien, missä ovat muun muassa tottuneet alakouluikäisiin lapsiinkin.

Taurulla ja Mörköllä on ollut pitkään löysävatsaisuutta. Tämä on ollut yksi syy sille, minkä vuoksi kodin etsinnän mahdollisuus on pitkittynyt. Vatsat ovat edelleen löysällä, mutta tutkimuksien myötä eläinlääkäristä vihdoin on näytetty vihreää valoa kodin etsintään! Tauru ja Mörkö syövät Concept for Life Hypoallergenic Horse -ruokaa. Löysävatsaisuutta on saatu hiukan kuriin, mutta kummallakin esiintyy kroonisen suolistosairauden oireita. Mörköllä on mahdollisesti kehittymässä kilpirauhasen liikatoimintaa. Verinäytteessä kilpirauhashormoni normaalirajoissa, mutta ylärajalla. Uuden kodin on otettava siis huomioon näiden asioiden vuoksi todennäköinen tarve tulevaisuudessa eläinlääkärikäyneille.

Tauru ja Mörkö luovutetaan sirutettuina, leikattuina, rokotettuina, madotettuina sekä FIV- ja FeLV-testattuina. Ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kahden aikuisen kissan luovutusmaksu on 350€.

Olisiko sinulla tarjota rakastava koti tälle parivaljakolle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit heille tarjota.

HUOM!! Lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteesta www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ ennen yhteydenottoa. Valitettavasti emme ehdi vastata viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme. 

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere 


Tutustu lisää Tauruun ja Mörköön

Marraskuu 2023 kodinetsijät

Sijaiskoti kertoo millaista on asua Taurun ja Mörkön kanssa!