Elmeri

Komea Elmeri  etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii 1-vuotias komea nuoriherra Elmeri.

Täältä tulee Elmeri, luomakunnan komein kissa! Elmerin tunnistaa karismaattisista valkoisista kulma- ja viiksikarvoistaan, jotka erottuvat edukseen mustaa turkkia vasten. Elmeri on myös aina valmiina ruokapöytään, sillä onhan hänellä aina ruokalappu kaulassaan. Tämä valkoinen ruokalappu on ihme kyllä myös aina siisti. Elmeri on siis täydellisen salonkikelpoinen!

Elmeri tosin ujostelee vielä ihmisten seurassa, mutta ajan kanssa Elmeristä kuoriutuu myös salongin hurmaavin isäntä. Elmerin kesyyntymistä edesauttaisi rohkeamman kissakaverin läsnäolo, joten olisi hyvä jos sellainen löytyisi jo Elmerin loppuelämän kodista. Vaihtoehtoisesti Elmeri voisi muuttaa yhdessä Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Elmeri luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Elmerille rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.