Rike

Suloinen Rike etsii omaa kotia!

Kattorajan valtias, muutaman kuukauden päästä 2-vuotias poikakissa Rike etsii omaa loppuelämän perhettään. Hänellä on hassu naamakuviointi, joka puolittaa herran naaman keskeltä.

Rike ei vielä ymmärrä ihmisten päälle ja viihtyy siksi Maukulan korkeilla paikoilla, joista näkee hyvin ihmisten puuhat. Jos Rikeen täytyy ottaa kontaktia, hän liukenee nopeasti paikalta sähinän saattelemana. Muuten hän ottaa rennosti päivät makoillen korkeilla hyllyillä muiden kissojen seurassa, mutta ihmisten lähdettyä alkaa puuhata kissamaisia touhujaan, joihin kuuluu muunmuassa tietenkin ruokailu, hyppelehtiminen raapimispuissa ja kissakavereiden kanssa hilluminen.

Rike kaipaakin omaan uuteen kotiinsa kissaseuralaista, jonka kanssa yhdessä tutustua kaksijalkaisiin. Tai kesympi kissa voi näyttää Rikelle mallia, että ei me ihmiset haluta hänelle mitään pahaa. Jos uudesta kodista ei löydy vielä kaveria Rikelle, hän voi ottaa mukaansa Maukulasta myös toisen kotia etsivän kissan.

Rike luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Rikeä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota aralle Rikelle ymmärrystä ja aikaa? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere