Valkotassu

Suloinen Valkotassu etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii herkkä 5-vuotias kolli Valkotassu.

Valkotassu on vielä kovin arka. Kun ihmiset ovat paikalla, hän lymyää kirjahyllyn alimmalla hyllyllä turvapaikassaan. Valkotassu kävi hammaslääkärissä huhtikuussa ja häneltä poistettiin katkennut kulmahammas. Muita hammasvaivoja häneltä ei löytynyt.

Olisko sinulla tarjota suloiselle Valkotassulle koti, missä hän saisi omaan tahtiinsa opetella kotikissan elämää? Valkotassu tarvitsee myös kissakaverin tukea tässä elämänmuutoksessa. Maukulasta löytyy hänelle tarvittaessa kaveri mukaan.

Valkotassu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi tai ainoaksi kissaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko sinulla rauhallinen koti aralle Valkotassulle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere