Appelsiini

Suloinen Appelsiini etsii omaa kotia!

Suloinen ja herkkä n. 4-vuotias tyttökissa Appelsiini etsii loppuelämän kotiaan.

Appelsiini on vielä arka tapaus. Tämä nätti tyttö tykkää yleensä pysytellä päivisin piilossa huoneiden nurkissa tai koloissa, sillä ihmisten läsnäolo on hänelle vielä vähän liian hurjaa. Kuitenkin rauhallisina hetkinä Appelsiini tulee jo välillä esille ihmistenkin ollessa paikalla. Selkeää kiinnostusta ja uteliaisuutta kyllä siis löytyy, Appelsiini tarvitsisi luultavasti vain rauhaisamman, kärsivällisen ja tutun ympäristön, jossa opetella rohkeammaksi.

Appelsiini tarvitsee tulevalta kodiltaan kissakaverin itselleen, sillä lajitoverien seura on tärkeä voimavara tällekin kissaneidille. Niistä hän saa tukea ja turvaa, sekä apua ihmisten kohtaamiseen ja rentoutumiseen. Appelsiini voi ottaa myös matkaansa mukaan kissakaverin Maukulasta, jos kotoa ei vielä kissaa löydy.

Appelsiini luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Voisiko Appelsiini löytää unelmiensa kodin sinun luotasi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere