Myrkky

Suloinen Myrkky etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii arviolta 3-vuotias tyttökissa Myrkky

Kauniilla Myrkyllä on kiiltävä hieno musta turkki, mutta tätä säpäkkää rouvaa ei kyllä vielä saa missään tapauksessa koskea. Myrkky saapui Maukulalle alkusyksystä 2023 pienien pentujensa kanssa, joiden kanssa he asuivat alkuun sijaiskodissa. Sijaiskodissa Myrkky oli hyvin arkaa ja vietti parin kuukauden aikana kaiken aikansa turvallisissa piiloissa. Sohvan ja sängyn aluset olivat Myrkyn vakiopaikkoja.

Myrkky siirtyi tammikuun alussa Maukulan toimitiloille, kun hänen pentunsa muuttivat uusiin koteihin. Nyt kuukauden sisällä Myrkky on jo rohkaistunut entisestään. Myrkky ei enää vietä kaikkea aikaansa piilossa vaan hän rauhallisina hetkinä kuljeskelee ympäriinsä toisten kissojen kanssa. Toisten reippaampien aikuisten kissojen malli ja ajan kuluminen ovat auttaneet Myrkkyä tuleman ulos alkuun jopa aggressiiviselta vaikuttavasta kuorestaan. Vielä kuitenkin Myrkyn rohkaistuminen on alkutekijöissään, joten uuden kodin täytyy olla arkaa kissaa ymmärtävä, rauhallinen ja kärsivällinen.

Koska toiset kissat ovat Myrkylle tärkeitä, hän tarvitsee loppuelämän kodissa toisen kissan seuraa ja tukea. Jos kissaa ei ole valmiina Myrkyn uudessa kodissa, Myrkky voi ottaa kissakaverin mukaan Maukulasta.

Myrkyllä on todettu parodontiitti eli ienten kiinnityskudosten tulehdustila. Myrkylle on huhtikuussa 2024 tehty hammashoidot ja häneltä on poistettu 12 hammasta. Uuden kodin täytyy käyttää Myrkky hammashoidoissa vuosittain. Lisätietoa Myrkyn hampaista ja niiden hoidosta saa kotihaastattelun yhteydessä.

Myrkky luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko Myrkky sopiva kissa sinun elämääsi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488

Pitokunta: Tampere