Lilli ja Rane

Suloiset Lilli ja Rane etsivät omaa yhteistä kotia!

Kesy senioripariskunta Lilli ja Rane etsivät eläkepäivien viettämiseen yhteistä loppuelämän kotia. Lilli on noin 9 vuotias mummu ja Rane noin 13 vuotias papparainen.

Lilli on todella hellyydenkipeä ja rakastaa ratsastaa ihmisten hartioilla. Hän pysyy myös sijaiskodin nuorempien kissakavereiden perässä ja leikkii heidän kanssaan innoissaan. Myös ihmisten kanssa leikkiminen on Lillille mieluisaa puuhaa. Hänen lempparilelunsa on pomppupallo, jonka hän nappaa ilmasta taidokkaasti kiinni. Lilli on myös kovasti märkäruuan perään ja tykkää myös herkkutahnoista.

Rane viettää vähän hitaampaa elämäntyyliä kuin Lilli. Hän tykkää nukkua erilaisissa piilopaikoissa, mutta eksyy välillä syliinkin kehräämää ja kuorsaamaan. Hän tykkää myös ihmisten huomiosta ja innostuu leikkimään välillä sulka- ja naruleluilla. Erityisesti lelut, joista kuuluu ääntä, ovat Ranen mieleen.

Lilli ja Rane luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Kummastakin on myös otettu myös senioriverikokeet helmikuussa. Ranen tuloksista ei löytynyt poikkeamia. Lillin tuloksissa pari arvoa oli hyvin marginaalisesti viitearvojen ulkopuolella. Eläinlääkäri kuitenkin totesi, että nämä eivät vaikuta hänen elämänlaatuunsa tai vaadi toistaiseksi hoidon aloittamista. Lillin tilannetta tulisi kuitenkin jatkossa seurata vuosittain senioriverikokeilla. Kissoja ei luovuteta erikseen eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kahden aikuisen kissan luovutusmaksu on 350 euroa.

Olisiko sinulla tarjota koti näille kahdelle valloittavalle kissavahukselle? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere