Ettu

Suloinen Ettu etsii omaa kotia!

Ettu on arviolta 1,5v tyttökissa, joka etsii itselleen loppuelämän kotia. Ettu on suloinen, pikkuruinen kissa pienellä pippurin mausteisella luonteella.

Ettu ei ole ollut oppinut yhdistämään positiivisia asioita ihmisiin, joten hän on ilmaissut mielipiteensä lähinnä sähisemällä. Ettu tarvitsee siis rauhallisen ja ymmärtävän kodin, jossa ymmärretään että aran kissan kesyyntyminen voi viedä aikaa ja täytyy odottaa että arka kissa on itse valmis rohkaistumaan. On hyvinkin mahdollista, että rauhallisesti oleilemalla Ettun hyväksymällä turvavälin etäisyydellä ja herkkulahjuksilla, Ettunkin sydämen lopulta voittaa puolelleen, vaikka se voi vaatia enemmänkin aikaa.

Ettusta on paljastunut kuitenkin Maukulalla ollessaan todella kissasosiaalinen kaveri. Hän puskee kissaystäviään ja kehrää heidän kanssaan. Reippaammasta kissakaverista olisi siis varmasti hyötyä Ettulle uudessa kodissa, jotta hän oppisi luottamaan ihmisiin.

Ettu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko sinulla Ettulle sopivia piilopaikkoja, joista käsin hän voisi rauhakseen tottua ihmisten kanssa elämiseen? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere


Tutustu lisää Ettuun

Kesäkuu 2024 kodinetsijä

Ettu kertoo kissojen elekielestä

Ettun haastattelu

Ettu kiittää ja kuittaa!