Piparminttu

Suloinen Piparminttu etsii omaa kotia!

"Heippa! Täällä uutta kotia odottelisi kohta kaksi vuotta täyttävä Piparminttu, kunnon kollin kokoinen komistus. Saavuin Maukulaan yksinhuoltajaisänä kolmelle kissanpennulle ja teini-ikäiselle Melissa-kissalle. Voisin ottaa mukaani edellä mainitun Melissan, vajaan vuoden ikäisen vaaleanruskean kaunottaren, mutta voin yksiksenikin tulla jo on kisuseuraa tarjolla valmiiksi.

Vähän vielä arastelen ihmiskontakteissa ja ilmoitan kyllä mielipiteeni jos henkilökohtaiselle alueelleni kutsumatta yllättäen tullaan. Olen antanut vaikutelman että ärhäkän pinnan alla on rento ja mukavuudenhaluinen luonne. Omassa rauhassani varmasti tutustun uuteen kotiini. Päivittäisiä harrastuksiani ovat syöminen, makoilu ja maailman menon tarkkaavainen seuranta. Voi minut jopa saada leikkimisestäkin innostumaan kunhan oikeanlainen virike on tarjolla."

Piparminttu luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, madotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko Piparminttu sinun uusi perheenjäsenesi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteesta www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ ennen yhteydenottoa. Valitettavasti emme ehdi vastata viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere