Ruut

Suloinen Ruut etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 3-vuotias tyttökissa Ruut.

Kauniilla Ruutilla on hauska musta kasvokuviointi ja terävän keltaiset silmät. Tämä ujo kaunotar asui aiemmin pääasiassa Maukulan korkealla hyllyllä katonrajassa. Nykyään Ruut uskaltaa tulla syömään ja tekemään muita asioitaan myös kun ihmiset ovat paikalla. Onpa hän jo tutun hoitajan kädestä tullut syömään tilanteen ollessa rauhallinen. Erityisesti herkkutahnat ja kalkkunaleike ovat hänen mieleensä. Herkkujen avulla omassa kodissakin lienee mahdollisuus päästä hänen kanssaan hyviin välehin.

Ruut tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, joten kissakaveri täytyy löytyä myös hänen tulevasta kodistaan. Kaverin kanssa jännittäviin ihmisiin tutustuminen ja yhteiseloon opettelu tulee olemaan helpompaa. Maukulasta Ruut voi ottaa myös tutun kaverin mukaansa, jos kaveria ei ole valmiina uudessa kodissa.

Ruutilla on ollut löysävatsaisuutta. Oireilu saatiin kuriin ruokayliherkkyyksistä kärsiville kissoille suunnitellun ruuan avulla ja nyt hän syö jo ihan tavallista viljatonta ja sokeritonta kissanruokaa. Tulevaisuudessa Ruutille syötetyn ruuan laatuun tulee kuitenkin kiinnittää huomiota.

Ruut luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko Ruut sinulle juuri oikea kissa? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere 


Tutustu lisää Ruutiin

Maaliskuu 2024 kodinetsijä

VIDEO: Ruut maistelee herkkuja! 

Ruutin oma runo

Ruut kertoo melko tyypillisistä vatsavaivoista (Kuukauden kissa -postaus "Erityistarpeiset")