Ruut

Suloinen Ruut etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 2-vuotias tyttökissa Ruut

Kauniilla Ruutilla on hauska musta kasvokuviointi ja terävän keltaiset silmät. Tämä ujo kaunotar asuu Maukulan korkealla hyllyllä katonrajassa. Siellä kissakavereiden kyljessä on turvalliset oltavat ja hyvät näkymät, kun ihmiset puuhastelevat ja rohkeammat kissat liikkuvat. Ruut uskaltaa tulla syömään ja tekemään muita asioitaan vasta kun ihmiset ovat poistuneet paikalta.

Ruut tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, joten kissakaveri täytyy löytyä myös hänen tulevasta kodistaan. Kaverin kanssa jännittäviin ihmisiin tutustuminen ja yhteiseloon opettelu tulee olemaan helpompaa. Maukulasta Ruut voi ottaa myös tutun kaverin mukaansa, jos kaveria ei ole valmiina uudessa kodissa. Ruut viettää usein aikaa Pepin ja Purkki-Jussilan seurassa.

Ruutilla on ollut löysävatsaisuutta. Oireilu saatiin kuriin ruokayliherkkyyksistä kärsiville kissoille suunnitellun ruuan avulla. Tulevaisuudessa Ruutille syötetyn ruuan laatuun tuleekin kiinnittää erityistä huomiota.

Ruut luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko Ruut sinulle juuri oikea kissa? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.